top of page

Allyson do Honorio:“Cilj mi je igrati profesionalan nogomet i ustrajan sam da uspijem, znam da mogu


Drugi dio sezone glavna vedeta trenera Ante Volarevića sigurno je brazilski as u plavome dresu kojemu je u subotnjem dvoboju Podvornica priredila standing ovation za vrhunski odigranu utakmicu koju je oplemenio sa dva eurogola. Ne pamti Opuzen i navijači da je netko u zadnje vrijeme od igrača doživio takve ovacije prilikom izlaska sa terena i ne samo to već mu je doslovno dio navijača pod noge bacao novčanice eura što je burno popraćeno aplauzom ostatka gledališta dok je išao prema svlačionici.


Stigao je na mala vrata u Neretvanac ali kakav je nezaustavljiv igrač i strijelac pokazao je u nastavku gdje već na kontu ima 8 zgoditaka. Osim golgeterski manira krasi ga neumorna trka, glad za svakim treningom te velika želja za uspjehom.


1.) Prva godina u Europi, kako vam se čini u Hrvatskoj te kakav je nogomet?


Jako sam sretan što igram u natjecanju izvan svoje zemlje, moj cilj se zna, a to je da postanem profesionalni nogometaš i drago mi je što sam došao u Opuzen jer nakon 9 mjeseci vidim kakvu priliku mogu dohvatiti. Trenirao sam i sa NK Širokim Brijegom te sam već sada siguran da mogu igrati i za njihovu momčad te biti jedan od glavnih igrača. Nogomet je drukčiji nego u brazilu ali mislim da sam se adaptirao, naročito zadnjih dva mjeseca i pružam puno bolje igre i sigurnije se osjećam.


1) Kako su vas primili u Opuzenu? Koji vam je najdraži suigrač i kakvi su navijači?


Svi u Opuzenu su me dočekali raširenih ruku i jako sam sretan što svoju sreću na terenu i izvan njega mogu podijeliti s Kristianom Sesarom, mojim najdražim suigračem. Puno mi je pomogao u prilagodbi na svakome koraku. Istaknuo bi i Dina te Taslaka koji su „glavni“ u svlačionici te jedno veliko hvala treneru Volareviću s kojim obožavam raditi.


3.)Iza nas je derbi u Metkoviću gdje je momčad Neretvanca slavila te pobjeda nad NK Kamenom gdje ste dali dva gola, prvi je bio fantastičan, kakvi su dojmovi?


Bilo je zanimljivo u Metkoviću ali mislim da smo tu utakmicu trebali slaviti i uvjerljivije. Prošlo kolo sam dao dva gola i prvi nije bio loš! Navikao sam takve golove davati u Brazilu i rješavati utakmice. S loptom se najbolje osjećam, kada vladam situacijom i kada osjetim da mi ekipa vjeruje. Vjerujem da mogu još puno više i strpljivo čekam priliku da to pokažem svaku sljedeću utakmicu.


4.) Planovi za budućnost, gdje bi voljeli igrati sljedeću natjecateljsku godinu?


Moji planovi su ostvarivati ​​svoje ciljeve svaki dan. Još više truditi se i nastaviti raditi i davati sve od sebe na terenu kako bih pomogao svima i kako bih sljedeće godine mogao doći do većih klubova. Volio bi ići u Široki Brijeg jer sam s njima već nekako prošao fazu prilagodbe. Cijeli naš tim je fokusiran na rad našeg trenera Ante volarevića koji će nam dati najveće povjerenje na terenu i izvan njega kako bismo mogli ostvariti svoje ciljeve.
44 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page