top of page

Anti Ajduku Duki uručena Nagrada za životno djelo Zajednice športa Dubrovačko-neretvanske županije

Ponosni smo na ovaj veliki dan jer u našem klubu radi velika legenda koja nas je zadužila za cijeli svoj nogometni život i pokazala nogometni smjer, a Uprava kluba, treneri i igrači najiskrenije čestitaju na ovom prekrasnom danu za naš klub i odlikovanje trenera Duke.


Ante Ajduk Duka rođen je 19. listopada 1944. godine u Opuzenu. Prvi seniorski nastup za Neretvanac je imao sa 16 godina za kojeg je igrao punih 25 godina. Nastupao je za Hajduk, Velež i Čapljinu. Završio je Višu trenersku školu smjer nogomet pri Fakultetu za fizičku kulturu u Sarajevu, pa je nakon igračke karijere započeo trenersku, koja traje do dan danas. Svoje znanje prenosi na mlade igrače Opuzena, Metkovića, Ploča, Čapljine i Neuma. U svojoj dugogodišnjoj karijeri trenirao je Joška Popovića, Zorana Sliškovića, Marina Ljubičića, Bruna Petkovića, Luka Menala,..


Svečanost Zajednice športa Dubrovačko-neretvanske županije, domaćini su bili predsjednik Blaž Pezo i tajnik Ivo Dragić, održana je u palači Sponza uz nazočnost župana Dubrovačko-neretvanskog Nikolu Dobroslavića, njegove zamjenike, Žaklinu Marević i Joška Cebela, pročelnice za društvene djelatnosti Jelene Dadić, te državnog tajnika Frana Matušića.
49 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page