top of page

Brzonogi Cyrille Kpan novi igrač na Podvornici


Trener Proleta je sa smiješkom na licu dočekao dvije posljednje pripremne utakmice jer su pokazale kako smo dobili jednoga odličnoga ofenzivca u redovima naše momčadi kakav nije dugo došao na Podvornicu. Zahvaljujući našem bivšem igraču i preporuci za njegov dolazak htjeli bi se zahvaliti Patriceu Zoungrani koji je uvelike pomogao da se transfer realizira.


Naš novi igrač izjavio je nakon prvoga tjedna provedena na u Opuzenu: „Ja sam Cyrille Kpani dolazim iz Burkine Faso. Igrao sam standardno prošle sezone u Portugalu u nogometnom klubu Sertanense. Upravo sam stigao ovdje u ovu zemlju po prvi put i osjećam se kao da sam kod kuće jer su ljudi ovdje jako ljubazni i dočekan me jako dobro. Htio sam se zahvaliti i čelnicima ovog kluba koji su mi dali priliku da budem ovdje da mogu pokazati sve što znam. Kako sam već imao prijatelja koji je ovdje igrao, velikog prijatelja Patricea Zoungrana, sve mi je objasnio i rekao kako to ide ovdje što se tiče samoga grada, običaja ali i nogometa i same lige.


Imao sam 3 nastupa sa kadetima reprezentacijom Burkine Faso i 7 nastupa s juniorskom reprezentacijom Burkine te 2 selekcije s domaćom reprezentacijom Burkine i 2 nastupa s prvom momčadi Burkine Faso. Vjerujem da ću se nametnuti i dati ću sve od sebe kako bi što više doprinosio momčadi i zajedničkim uspjesima.“


Cyrille, dobro nam došao!
45 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page