top of page

Danas igramo finale Kup-a DNŽ na Lapadu

Veliki i povijesni dan je za naš klub jer u Dubrovniku (neutralni teren) igramo veliko finale Kup-a gdje ćemo se sučeliti sa vrlo dobrom i iskusnom momčadi NK Župe. Uprava kluba za ovaj veliki trenutak osigurala je TV prijenos na radost svih naših navijača.


Naš „domaćin“ koji je zbog radova na svome terenu u Čibači primoran nas ugostiti na Lapadu je vrlo dobra ekipa koju jako cijenimo jer gledajući njihov sastav kojega predvode Vasilj i Kajba biti će izuzetno neugodan protivnik. Njihov trener Josip Papić je u najavi utakmice izjavio: „Na papiru domaćin. Volio bih da se može igrat u Čibači. Ovako, mi smo non stop gosti, svako prvenstveno kolo, kao i u kupu. Iza nas je ovog proljeća čak 17 utakmica, nažalost, dosta igrača je u problemima. Probat ćemo se 'zakrpat', te probat odigrat što bolje. Da smo kojim slučajem kompletni, tj. da nitko nema problema, rekao bih kako možemo parirati svakom, pa tako i Neretvancu. Ali, dosta je problema. Na Kristijana Prkuta ne mogu računat zbog isključenja u prvenstvu. U kupu nema pravila – tri mlada igrača u prvih jedanaest. Kažem, vidjet ćemo tko može, a tko ne.“.


Naša momčad u vrlo bitnom tjednu spremno dočekuje današnji dvoboj. Mala zabrinutost trenera Prolete je Čepo koji se požalio na ložu jučer na treningu. Svi drugi igrači su spremni i jedva čekaju početak dvoboja. Također biti će zanimljivo vidjeti početni sastav jer će nam ovo biti jedna od 3 utakmice u samo 7 dana.


Sretno Plavi i samo hrabro!


Finale Županijskog s početkom u 17 sati sudit će iskusni sudac Josip Dugandžić iz Komina, pomagat će mu Robert Hausvička iz Dubrovnika i Romano Radonić iz Vitaljine, dok je delegat Neven Tomičić iz Dubrovnika.





62 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page