top of page

Danas igramo s NK Zmaj Makarska

Nakon vezane tri pobjede i sa velikim samopouzdanjem dočekujemo vrlo dobru momčad iz Makarske koja je prošlu subotu ostvarila pobjedu na našoj Podvrnici gdje je bila domaćin NK Urania Baška voda radi zauzetosti terena u Makarskoj.

Strateg gostiju nas je jako nahvalio za portal Dalmatinski Nogomet ali i najavio dobru i otvorenu igru svoje momčadi na našem terenu. Trener gostujućega tima Vik Lalić: „Moramo domaćima zahvaliti za gostoprimstvo koje su nam ukazali u prošlom kolu kad su nam ustupili svoj stadion za odigravanje utakmice protiv Uranije.

Neretvanac je klub s najboljom sportskom politikom na jugu i mnogi bi se mogli ugledati na njihov način rada, trener Proleta i njegova produžena ruka na terenu, Deak, odlično vode mlade i talentirane momke koji se iz godine u godinu na pravi način razvijaju i redovito ih gledamo u 1. HNL. Igraju jako lijep i kombinatoran nogomet te nas očekuje zanimljiva utakmica.

Zmaj je do sad primio 85% golova iz kontranapada što pokazuje naš način igre i pokušaje da igramo visoko i budemo momčad koja diktira ritam. Pokušat ćemo se nametnuti domaćima i nadati se da će napokon proraditi i realizacija koja nam je za sad ogroman problem.“.

Gosti nemaju problema sa suspenzijama igrača i žutim kartonima.

Naš strateg Goran Proleta i nakon tri pobjede u nizu čvrsto stoji na zemlji jer zna da je važna samo svaka sljedeća utakmica: „U odličnoj smo seriji i naravno da tu ne želimo stati. Čeka nas domaća utakmica sa Zmajem, opet jedna teška misija je pred nama, imali smo dan odmora i kratke pripreme za Zmaja. Vidim napredak u momčadi, ali naravno da ima još prostora za napredak. Uvijek težimo da idemo na pobjedu, pogotovo pred našim navijačima, nemamo nikakav pritisak te vjerujem da momčad nije umorna pred utakmicu sa Zmajem. Makarani u svojim redovima imaju dosta igrača na koje moramo pripaziti, pobjeda neće doći sama od sebe, samo maksimalnim zalaganjem, borbenošću možemo doći do nove pobjede, napravili smo pomak na tablici, ali s nova tri boda želimo se još više primaknuti vrhu.

Atmosfera u svlačionici je odlična i s velikim užitkom je doći na trening i vidjeti zadovoljstvo i osmijeh na licima igrača, ali i navijača kojima ovom prilikom zahvaljujem što su bili s nama u Metkoviću, ali i u Baškoj Vodi“ ističe na kraju Proleta.


Trener Proleta ovu utakmicu ne može računati na Miru Krešića koji uspješno liječi ozljedu. Van stroja je i Woomin ali i Teo Herceg zbog crvenoga kartona iz Metkovića.


Susret se igra danas na Podvornici sa početkom u 16:00h.
45 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page