top of page

Danas nije bio naš dan – visok poraz plavih


Danas smo poraženi u Mravincima rezultatom 4:1 iako prvi dio koji je bio mirnih 0:0 nije dao slutiti da ćemo u drugome dijelu vidjeti čak 4 pogotka u mreži našega vratara Blaževića.

#HNKSloga vs #NKNeretvanac (0:0) 4:1 Krešić

Sastav: Blažević(v), Deak, Taslak ©, M.Krešić, Pandža, Popić (60. Kolobara), Allyson, Batinović, Sesar, Vučković( 85. Blažević), Krešić (45. Šetka).

Klupa: Bačić (v), Blažević, Šetka, Franić, Planinić, Kolobara.

Trener: Ante Volarević

Prvi dio vrlo izjednačen bez puno faulova na vrlo dobrom terenu domaćina. Domaćin dvije prigode mi jednu preko Sesara i sa miroljubim rezultatom se otišlo na odmor.

Drugi dio imamo veliku šansu preko Vučkovića kojega je uposlio Sesar ali zicer ne zabijamo i kazna stiže u sljedećem napadu kada je jedan duel Taslaka i Marovića sudac okarakterizirao udarcem za bijelu točku i to je 1:0. Nakon toga redamo šanse i to dva puta preko Allysona, pa Sesara te Popića ali istaknuo se domaći vratar Milaković. Nakon toga u razmaku od samo 10 minuta naša crna rupa i domaćin zabija još tri gola. Do kraja smanjujemo preko Mire Krešića na 4:1 nakon kornera što je bio konačan rezultat.

Čestitke domaćinu na pobjedi sve do nekih sljedećih sportskih susreta.

Mi se okrećemo sljedećem kolu kada na Podvornici čekamo NK Uskok Klis47 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page