top of page

Danas RNK Split ugošćuje Plave

Jedna od dvije preostale utakmice 8.kola 3.HNL jug odigrati će se na Parku mladeži gdje će domaćini na krilima tri uzastopne pobjede dočekati našu momčad koja iza sebe ima četiri prvenstvena susreta koje smo završili uzdignutih ruku. Također gledajući formu ove dvije momčadi definitvno se igra i derbi kola. Statistika definitivno govori da vrijedi doći na Park Mladeži jer ove dvije momčadi igraju vrlo napadački nogomet.


Domaćin jako iskusna ekipa sa naša bivša dva igrača Babiće i Granićem koji imaju veliki broj minuta na terenu iza sebe u prvih 8 kola. Prošlo kolo vrlo raspucani protiv NK Uranie gdje su slavili rezultatom 5:0.


Naša momčad se vrijedno pripremala za neugodno gostovanje cijeli tjedan i napraviti ćemo sve da dođemo do pozitivnoga rezultata. Okosnicu momčadi i obrane čini na golu naš vratar Diego Almeida koji je najavio susret iz redova Plave Makinje: „Drago mi je što me je ekipa prihvatila i što se u Opuzenu osjećam kao kući. Sada nam slijede tri teške utakmice u prvenstvu i uvjeren sam da ćemo nastaviti pružati dobre igre kao dosad i ispuniti sve trenerove zahtjeve, a to podrazumijeva napadačku i kombinatornu igru uz maksimalan angažman svakog igrača na terenu. Što se tiče naše utakmice s RNK Splitom, naša momčad puno raste i zbog toga bih rekao da smo spremni za borbu u nedjelju i jedva čekamo utakmicu. Ekipa je, na čelu sa kapetanom Deakom, puna samopouzdanja i spremna je dati sve od sebe na utakmici. Nadam se da ćemo nakon iduća tri kola biti ponosni na ostvareno na radost svih naših vjernih Opuzenaca.“


Nadamo se dobroj igri i rezultatu trupa trenera Gorana Prolete u susret koji će početi u 15:30h!




26 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page