top of page

Danas u Metković još jedan El Clasico

U suprotnim raspoloženjima se čeka daleko najveći neretvanski derbi gdje ćemo na noge NK Neretvi koja se grčevito bori za ostanak dok se mi još uvijek borimo za prvo mjesto. Zanimljivost 3.hnl jug je bez obzira na našu borbu za prvaka u ovome susretu domaćin je favorit.


Metkovcima će nedostajati Pehar zbog žutih kartona i ovo im je ključna utakmica s kojom mogu riješiti mnoge dileme oko ostanaka ali i maksimalno zakomplicirati svoju trećeligašku situaciju. U NK Neretve najviše danas očekujemo od Marića, našega bivšega igrača ali i Kozine na golu. Predvodi ih iskusni strateg Marenzi.


Naša momčad i treneri nakon remija sa HRNK Zmaj Makarska detaljno je analizirala sve bitne stvari nakon utakmice gdje nam je „štekala“ realizacija iako smo postigli dva zgoditka. Veseli što lako ulazimo u šanse stvorene igrom ali danas ćemo morati biti na visini zadatka ako želimo ostati ne poraženi. Ekipa je maksimalno osvježena ali ligaški raspored subota- srijeda svakome kad-tad dođe na naplatu kroz umor, a naša je sreća što imamo mladu momčad i što dosta rotiramo. Biti će zanimljivo u kojem ćemo sastavu igrati danas jer ove godine na par teški gostovanja smo uzimali bodove i pružili vrlo dobru igru, a kojih 11 će istrčati Iza vage znati ćemo danas u 17:00h.


Vjerujemo u dobru igru i pozitivan rezultat zato sretno Plavi i samo hrabro!

Utakmica će biti uz TV prijenos, a link objavimo danas na našim stranicama 10-ak minuta prije smoga početka.58 views0 comments

Comments


bottom of page