top of page

Eurogolovi Allysona za ovacije tribina i nova tri boda Plave Makinje!

Odlično popunjene tribine Podvornice pljeskom su ispratile svoje ljubimce gdje smo slomili vrlo dobre goste iz Ivanbegovine u nastavku poluvremena te još jednom očuvali mrežu netaknutom.

#NKNeretvanac vs #NKKamen (0:0) 2:0 Allyson x2

Sastav: Blažević(v), Deak, Taslak ©, Panžda, Krešić, Batinović, Šetka, Popić, Allyson, Sesar, Vučković

Klupa: Bačić(v), Galić, Krešić, Vasilj, Kolobara, Franić, Blažević.

Trener: Ante Volarević

Kamenu gori pod nogama i s velikim ambicijama su stigli u Opuzen i pružili dobru partiju i dok je bilo snage solidno parirali drugoj najboljoj momčadi nastavka prvenstva dok je bilo snage sve do neke 65.minute kada smo preuzeli igru u svoje ruke te zasluženo slavili.

Prvi dio obostrano oprezno, vrlo čvrsto i dinamično uz koju priliku iz prekida naših ili šutem iz daljine. Naš vratar Blažević nije bio na nekim iskušenjima jer smo goste držali daleko od naših 30 metara.

Drugi dio naša igra sve tečnija kako je vrijeme odmicalo i prilike su se redale ali nije bilo raspoloženog strijelca da poentira u mrežu gostujućeg vratara. Spektakl se dogodio u 75.minuti kada smo vrlo dobro kombinirali kroz veznu liniju i lopta stiže do Allysona na nekih 25 metara od gola te je slijedila – magija! Iako je vratar bio dobro postavljen naš najbolji igrač spektakularno pogađa za 1:0 na semaforu uz oduševljenje tribina Podvornice!

Nakon gola svaki naš napad bio je opasnost za goste i vrlo brzo stižemo do povećanja rezultata na 2:0 nakon još jednog vrhunskog gola brazilskog asa u dresu naše momčadi. Ovoga puta glavom sa nebeskom skokom ponovno svladavši vratara Kamena koji je također i kod ovoga zgoditka bio vrlo dobro postavljen ali nije tu mogao ništa.

Standing ovation Podvornice je zaradio naš internacionalac prilikom izlaska pred sam kraj susreta!

A, veliki pljesak još jednom za cijelu našu momčad za nova tri boda te čestitke našim trenerima i svim igračima!

Sljedeće kolo smo u Mravincima kod NK Sloge.



62 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page