top of page

Favoriti za viši rang gostuju na Podvornici!


Nastavak prvenstva je pred nama i u prve dvije utakmice 3.HNL jug biti ćemo domaćini, ali da će biti lako neće niti malo jer nam je prvi protivnik favorizirani NK Zadar na Podvornici.

S jučerašnjim odigranim kolima situacija je na tablici vrlo komplicirana te se nalazimo u donjem dijelu ljestvice i bodovi su nam prijeko potrebni ali idemo korak po korak utakmicu po utakmicu.

Naša ekipa nakon odrađenih priprema jedva čeka da se lopta zakotrlja Podvornicom gdje će nam trebati pomoć navijača jer jedna pobjeda može zaokrenuti sezonu na mlin Plavih.

Najiskusniji igrač na terenu biti će naš Dino Deak koji je traku za sljedeću polusezonu prepustio Taslaku i Popiću te koji je odigrao jako puno ovakvih utakmica:“ Dobro smo radili i bile su jako teške pripreme. Ono što nas veseli da nemamo ozlIjeđenih igrača te smo spremni za nastavak trećeligaške karavane. Respektiramo Zadar te znamo sve o njima i vjerujem da možemo odigrati jako dobro. Kao najiskusniji pozivam navijače da nas podrže jer dobro znamo da su se i oni zaželjeli nogometa u Opuzenu.“

Problema sa kartonima igrača nemamo i svi su spremni za ovaj dvoboj u kojoj ćemo od prve minute jurišati na tri boda bez obzira na veličinu i tradiciju sutrašnjega protivnika.

Gosti su se ozbiljno pojačali i proširili svoj ionako široki roster igrača ali to mogu s obzirom na klupski budget te su u prijelaznom roku doveli vratara Luku Matasovića koji je na posudbi iz Lokomotive, krilnog napadača i lani najboljeg trećeligaškog strijelca Karla Torbarinu (došao iz biogradskog Primorca), desnog bočnog Ivu Ćelića koji je došao iz Posedarja i braniča Petra Vuku, dosad člana Dugopolja.

Zadar u najavi za ovu utakmicu na svojim službenim stranicama i po izjavama trenera Blatnjaka stiže po „tri boda ali bi ih i jedan zadovoljio“ te očekuju jednoga „borbenoga i motiviranoga domaćina koji je dosta promijenio roster igrača (?)“.

Susret 16.kola 3.HNL jug početi će u 14:30h.




70 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page