top of page

Hajduk puni Podvornicu, Neretvanac Iza Vage!


Za opuzenske tribine najveći mamac za publiku zadnjih par mjeseci bilo je gostovanje HNK Hajduk Split gdje smo imali jubilej i veliku proslavu povodom 90 godina kluba dok je sutra u Metković domaćin u stanju pripravnosti gdje će posjećenost navijača biti višestruko veća nego na bilo kojoj ligaškoj utakmici što je i logično jer stiže bodovno (po)najbolja momčad nastavka prvenstva gdje će posjećenost navijača biti višestruko veća nego na bilo kojoj ligaškoj utakmici našeg sutrašnjeg rivala.


Derbi, rivalstvo, susjedi na tablici, povijest klubova,...sve su to razlozi zašto su se i domaći portali trgnuli te će prenositi po prvi puta ove godine jednu utakmicu sa stadiona Iza Vage jednu nogometnu ligašku utakmicu, a gledatelji će samo za 3 eura u živo moći gledati Neretvanac uživo.


Naravno, ponovno će domaća navijačka grupa proslaviti još jednu godinu postojanja u nadi osvajanja tri boda ali mi čvrsto vjerujemo da neće uspjeti u tome i da će se naša momčad nametnuti na terenu te slaviti jer sutra idemo u Metković po sva tri boda. Čvrsto, fer i sportski!


Naš Dino Deak zna dobitnu formulu kako odigrati dobro ovo zahtjevno gostovanje: „U dobrom smo ritmu, imamo odlične rezultate iza nas i vjerujem u svoje suigrače kako možemo odigrati pravi derbi i na kraju slaviti. Bod nas ne bi zadovoljio. Moramo imati mirnoću, hladnu glavu i dati sve od sebe od prvoga do zadnjega na terenu. Trener Volarević odlično vodi momčad i slijediti ćemo njegove upute kako bi ostvarili konačan cilj. Iskoristio bi ovu prigodu pozvati sve naše navijače da nas sutra podrže!“


Naša momčad nema problema sa žutim kartonima i suspenzijama dok od ozlijeđenih igrača samo problema sa leđima ima Kraljević.


Utakmice će početi u 16:30h.


SVI u Metković!




67 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page