top of page

Intervju Ante Volarević, trener prve momčadi


Naša momčad odlično je otvorila nastavak natjecanja treće lige jug pa smo malo popričali sa našim trenerom prve momčadi o svemu pomalo.


1.) Pripreme, prijelazni rok, početak prvenstva, kratki osvrt?


Prijelazni rok je odrađen u dogovoru sa upravom i nastavljamo slijediti politiku, da nas samo zanimaju mladi neafirmirani igrači željni dokazivanja. Ja osobno sam zadovoljan, zajedno sa sportskim direktorom Sočom napravili smo dobar prijelazni rok i dobro balansirali momčad. Pripreme su odrađene u teškim zimskim uvjetima, ali smo se držali plana i programa uz pomoć Brane Vučkovića koji je odradio odličan posao. Ovom prilikom bih se zahvalio NK Maestralu i NK Neretvi koji su nam izlazili u susret sa svojim terenima. Veliko hvala i Ultimate Gym clubu u kojem smo odradili dio treninga. Početak prvenstva nam je donio dva domaća susreta sa momčadima iz gornjeg dijela tablice koje smo uspješno odradili i osvojili četiri boda. Ekipa je odgovorila na sve zamisli trenerskoga stožera i dobar rad na treningu nam se vratio kroz rezultat koji je iza nas te pomak na tablici.


2.) Najbolja momčad (bodovno) i najmanje primljeni zgoditaka u nastavku prvenstva, u čemu je tajna?


Čvrsto vjerujem, da smo jedna od najspremnijih momčadi i igramo protiv svakoga bez straha. Naravno to su jako mladi momci osim (Deaka) koji nama puno znači u svakom pogledu. Svijestan sam da će biti i lošijih izdanja, ali nikome neće protiv nas biti lako. Po meni smo za sada riješili najveći problem veliki broj primljenih golova, nadam se da ćemo uspjeti izdržati što duže bez primljenog gola.


3.) Pobjeda u Splitu prošlo kolo, čime možemo biti zadovoljni i sto treba popraviti?


Teško gostovanje u Splitu kod direktnog konkurenta gdje smo osvojili tri boda. Od samog početka kada sam preuzeo momčad vjerujem da imaju kvalitetu i nisam ni malo sumnjao u njih kada nas rezultat nije mazio. Skidam ekipi kapu za jučerašnju utakmicu ali siguran sam da mi možemo još i puno bolje.


4.) Iako nam dobro ide muku mučimo sa ozljedama? Tko sve nedostaje i kada ih možemo očekivati u sastavu?


Nažalost nismo imali sreće sa ozljedama (Galića i Beriše) tako da ih nismo do sada mogli koristiti. U fazi oporavka je Kolobara koji je nakon duže vremena dobio minute u prvenstvenoj utakmici dok smo jučer bili bez viroznog Batinovića te Allysona koji ima problema sa preponom zbog teških terena. Svi se veselimo povratku oba naša vratara koje jedva čekamo ponovno vidjeti na treningu.


5.) Najava sa HV Posedarje i poruka za navijače?


U nedjelju nam dolazi po meni najbolja momčad lige HV Posedarje koju izrazito poštujem i respektiram, ali mi ćemo biti maksimalno motivirani igrati protiv najbolje momčadi lige. Volio bih da nas podrže navijači u većem broju jer nakon dugo vremena smo klub u dolini Neretve sa najviše domaćih igrača (B.Volarević, N.Volarević, B.Franić, N.Planinić, braća Blažević, Vučković, Popić, Batinović, Deak, Taslak i ostali...). Ja vjerujem u mlade igrače i nije me strah da ih gurnem u vatru protiv bilo koje momčadi u ligi. Ovom prilikom bih pohvalio dečke koji nam svaki dan dolaze i susjedne Hercegovine koji su izrazito dobri igrači i dečki.











69 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page