top of page

Ivan Perić(18) novi čuvar mreže na Podvornici!

Mladi i talentirani vratar stiže nam na Podvornicu, a sve u skladu dogovora partnerskih klubova HNK Hajduk Split i NK Neretvanac Opuzen.

Velika nam je čast što smo baš mi „produžena“ ruka našega Hajduka i što nam na kaljenje dolazi mladi vratar koji će biti zamjena za našega Brunu Šutala koji je otišao u NK Solin.

Naš predsjednik Kristijan Soče: „ Ivan nam je bio velika želja i ova posudba će doći odlično i nama ali i mladome vrataru. Iako smo još više pomladili momčad – nemamo straha. Imamo samo čvrstu vjeru u ono što radimo i drago nam je što je HNK Hajduk to prepoznao.“

O našem budućem vrataru iz Akademije Hajduka imaju samo pozitivne riječi što je dokaz i izjava koordinatora vratara Splitski Bili Zlatka Runje: „Neretvanac Opuzen je već dokazano izvrsna platforma za mlade igrače da se integriraju u seniorski nogomet. Njihovi produkti igraju danas po svijetu i HNL-u, a naše osobno iskustvo za vratare, točno prijašnja posudba Vice Baždarića je bila kvalitetna. Kako se radi o Klubu Partneru s kojim imamo kvalitetan i stabilan odnos, mišljenja smo da će ova polusezona biti dobra za Perića da se integrira u seniorski nogomet i prikupi dovoljno minuta.“

Vjerujemo da će Ivan baš poput našega Vice Baždarića imati uspješnu sezonu u dresu Plave Makinje na radost trenera Prolete i naših navijača.

Dobrodošao nam Periću!

485 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page