Ivano Čepo novi igrač Plave Makinje!

Updated: Mar 2

Plava svlačionica bogatija je za još jednoga mladoga dragulja koji nam stiže na posudbu iz kluba partnera NK Široki Brijeg. Riječ je o veznom igraču 2000. godište.


Naš sportski direktor Neven Majić:" Jako smo zadovoljni i sretni što smo potpisali pojačanje kao šta je Ivano Čepo koji je u NK Široki Brijeg stigao na našu preporuku i na kraju potpisao ugovor. Suradnja gdje su na kraju priče svi zadovoljni - najbolja je suradnja. Ivano je danas s nama na treningu i svi ga jedva čekamo, kako treneri tako i suigrači."


Ivano je prvi dio sezone proveo u trećeligašu BSK Zmaj Blato gdje je postigao kao vezni igrač 6 zgoditaka, a opuzenska publika mogla se uvjeriti u njegove igračke kvalitete u susretu 3.kola 3.HNL jug kada smo pobjedili BSK Zmaj 4:3 u domaćoj utakmici gdje je Ivano bio strijelac za goste.


Ivano Čepo:” Presretan sam jer stižem na Podvornicu gdje me čeka mlada i kvalitetna ekipa. Spreman sam dati sve od sebe kako bih pomogao ekipi u ostvarenju ciljeva. NK Neretvanac se iz godine u godinu pokazuje kao odlična sredina za mlade igrače i ne sumnjam da će se to nastaviti, drago mi je što imam priliku biti dio ove ekipe. Jako me veseli i potpis ugovora za NK Široki Brijeg gdje se vraćam nakon ove polusezone. Željan sam utakmica i dokazivanja te jedva čekam početak prvenstva.”


Dobrodošao nam Ivano!
59 views0 comments

Recent Posts

See All

ANCONA OPUZEN

BIMAL OPUZEN

POLJOTEHNA

1.png
2.png
4.png
5.png
as zabac.png
3.png

„AKO MENE MLADA NESTANE NERETVANAC MAJKO OSTAJE“