top of page

Iz juniora Dinama u redove Neretvanca


U prvome dijelu ovoga prvenstva na mala vrata nam je stigao Moris Valinčić koji je stigao u naš klub u kojemu je napravio prve seniorske korake i vrlo brzo pokazao o kakvom igraču se radi te nakon pola godine „kaljenja“ terenima 3.HNL jug otišao u naš partnerski klub NK Široki Brijeg i izborio se za ugovor te će igrati važnu kariku u momčadi trenera Ivankovića. Nije puno vremena prošlo, a njegovim stopama stiže nam Dino Šimunić (2003.) koji kao i Valinčić stiže iz zagrebačkog GNK Dinamo Zagreb u redove naše momčadi.


Dino je po vokaciji obrambeni igrač i sa svojih 190cm igrajući za NK Zadar privukao je pažnju mnogih klubova. Sa nepunih 16 godina rođeni Bibinjac potpisao je ugovor sa GNK Dinamo, a za prve seniorske korake odlučio je odabrati NK Neretvanac na šta smo svi u klubu ponosni jer nas prepoznaju kao odličnu sredinu za razvoj mladih igrača.


Trener Goran Proleta: Bogatiji smo za još jednoga mladoga talenta, ovoga puta obrambenoga igrača. Jako smo zadovoljni sa onim što je Dino pokazao prilikom dolaska na par prvi treninga i vjerujemo da smo sada zaključili prijelazni rok. Također veseli vijest da nam je kapetan Deak zaliječio ozljedu lista te nam je na raspolaganju od početka sljedećega tjedna.“


Dino, dobro nam došao!
89 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page