top of page

Iza Vage sve po starom!

Zanimljivo provo kolo nastavka prvenstva gdje je naša momčad svladala domaćina Neretvu i opravdala ulogu favorita na ovoj utakmici.

#NKNeretva: #NKNeretvanac 1:2 (1:0) Vukoja (Žaglin ag) 79.min/Žulj 82.min

Sastav:Sušac, Mihaljević, Deak, Žulj, Vukoja(89.Popić), Brekalo, Jelavić (47. Stanić),  Prskalo (90. Tutavac), Proleta, Džidić, Marušić.

Susret je počeo vrlo čvrstu i tu se domaćin bolje snašao gdje su poveli golom Marića u 10.minuti. Pokušali smo preko Deaka nakon kornera, a najbolju priliku je propustio Borna Proleta također nakon kornera kada je tukao glavom u 45.minuti.

Drugi dio se nastavilo borbeno ali bez nekih prilika i ono najzanimljivije se dogodilo u završnom dijelu susreta. Naša odlično spremna ekipa preuzela je konce u ruke negdje od 70.minute i zagospodarila terenom i u 79.minuti odlični Vukoja bježi domaćoj obrani i iz jednoga odbijanca lopta u lob udarcu prelijeće domaćeg vratara Šutala – delirij na tribinama gdje su smješteni naši navijači.

Tu kao da smo nanjušili „krv“ i sljedeći par minuta totalna ofenziva na gol Neretve, naših dragi domaćina, i samo tri minute poslije nakon kornera Deak odlično glavom vraća povratnu loptu u gužvu gdje je najspretniji Žulj za 2:1 – tribine gdje su naši navijači su u tom trenutku proključale.

Do kraja smo još mogli postići jedan gol preko Popića čiji udarac završava za malo u golu ali tu je priči bio kraj. Velika pobjeda i velika proslava nakon posljednjeg zvižduka suca Jadrijevića.

Treba napomenuti kako je ovo bio jedan pravi derbi bez repova, pravi muški, i gdje će se nakon utakmice pričati samo o nogometu i velikoj pobjedi Plavi. Interes u Dolini za ovu utakmicu je bio ogroman i drago nam je da je stadion bio pun jer metkovske tribine puni samo Plava Makinja.

Čestitke igračima i trenerima, a već u nedjelju je prava prilika za nova tri boda kada dočekujemo RNK Split na našoj Podvornici.


9 views0 comments

Comentarios


bottom of page