top of page

Izgradnja i uređenje Sportsko – rekreacijske zone u Opuzenu

Svijetla je budućnost pred nama i našom ekipom kao i Akademijom. Mnoštvo mladih talentiranih igrača u prvoj momčadi te visoko mjesto na ljestvici sigurno nas neće uspavati te zajedničkim snagama idemo dalje u nove izazove i projekte.

Kako je infrastruktura jako bitna karika za igranje i trećih liga ali i onih više na dobrome smo putu da budemo dio nogometne elite sa vlastitim modernim novim stadionom.

Projektna dokumentacija je gotova i radi se na fazi ishođenja građevinske dozvole odličnog projekta na izgradnji i uređenju Sportsko – rekreacijske zone u našem Opuzenu.


  • Površina zahvata obuhvaća oko 8.000m2

  • Vrijednost projekta: 9.000.000,00kn

Projekt će obuhvatiti sljedeće:


  • sportski tereni i nogometno igralište 105x70 m s tribinom za gledatelje širine 10 m objektom za prateće sadržaje koji obuhvaćaju klupske i društvene prostorije sanitarne i pomoćne prostore te vanjske sprave za vježbanje (street workout)


Uz teren i cjelokupnu zonu sljedeće:


  • opremljenost zajedničkom osnovnom infrastrukturom i to prometnicom u površini od 315 m2 s parking prostorom površine 3085 m2, nogostupima, javnom rasvjetom, vodovodom, kanalizacijom, elektroenergetskom i telekomunikacijskom infrastrukturom, uređenim javnim zelenim površinama.


Ponosni smo i na naše nogometne partnere HNK Hajduk Split, NK Široki Brijeg te AS Međugorje i naša obveza je pratiti korak kako za modernim nogometom tako i za infrastrukturom.


Grad Opuzen kao strateški nositelj projekta napravio je odlično rješenje za našu budućnost ali i budućnost naše djece te smo ponosni smo na svaku rečenicu napisanoga teksta i na

svaki kvadrat budućeg projekta.


317 views0 comments

Comments


bottom of page