Pomlađeni Plavi minimalno poraženi u Unešiću!

Updated: May 12, 2019

Zagora : Neretvanac 3:2 Memaj 71.min, Popić 90.min

Danas smo gostovali u Unešiću protiv Zagore i sa puno mladih igrača odigrali jednu vrlo dobru utakmicu.

Početak susreta je kasnio, a razlog je bio jer delegat utakmice nije htio da se utakmica započne dok na stadionu ne bude prisutan doktor na kojega se čekalo skoro 30 minuta.

Na terenu u prvim minutama izjednačena igra na sredini terena gdje se naša vezna linija vrlo dobro nosila predvođena mladim Popićem. Sredinom prvog dijela domaćini stižu u vodstvo preko Bitunjca, a isti igrač pogađa nakon udarca sa bijele točke za vodstvo od 2:0 u 36. Minuti prethodno je jedan naš igrač igrao rukom unutar 16m. Uzdrmani primamo još jedan gol, a strijelac je bio Rodić i sa rezultatom 3:0 se odlazi na poluvrijeme.

U nastavak ulazimo sa dvije izmjene izašli su Grbešić i Bubalo, a osvježenje se tražilo u Krtaliću i Puljiću. Što se tražilo to se i dobilo – šansa preko Popića ali domaćini čiste sa gol linije već na samom startu drugog dijela. Memaj vraća nadu bijegom i golom u 71. minuti, a nakon toga stisnuli smo domaćina i promašili par prigoda. U utakmicu nas vraća Popić koji golom u 90.minuti budi nadu! Ali u tri minute sudačke nadoknade Zagora se sretno obranila i odnijela pobjedu u današnjem susretu konačnim rezultatom 3:2.

Čestitke Zagori na fer igri i domaćinstvu do nekih sljedećih sportskih susreta.

Sastav: Kozina, Deak, Grbešić (46.min Krtalić), Čolak, B. Jelavić ( 57. Min Vrljičak), Bubalo (46.min Puljić), Mašić, Uche, Odak, Popić, Memaj.

Klupa: Baždarić, Puljić, Vrljičak, Krtalić,  M. Jelavić, Kvesić

Nedostajali: Vasilj, Babić, Mihaljević, Chinedu.

Sljedeći susret igramo kod kuće protiv Uranie.

13 views0 comments

Recent Posts

See All

ANCONA OPUZEN

BIMAL OPUZEN

POLJOTEHNA

1.png
2.png
4.png
5.png
as zabac.png
3.png

„AKO MENE MLADA NESTANE NERETVANAC MAJKO OSTAJE“