top of page

Junak svladao Plavu Makinju

#NKJUNAK : #NKNERETVANAC 4:2 (2:1) Marušić, Bubalo

Sastav: Susac, Brekalo, Dzida, B. Proleta, Grbesic, Medak, S.Maric, Mihaljević, Bubalo, Simeunovic, Marušić 📷

Klupa: Butigan, Tutavac, Kvesic, Šunjic, Medic, D.Deak, M. Jelavic

Utakmica koje je obilovala prigodama na jednoj i drugoj strani uz težak teren i uz dosta grešaka u obrani i kod domaćina i kod naše momčadi ali i uz poništen regularan gol naše momčadi u prvom poluvremenu.

Na samome početku susreta imali smo dvije dobre prilike ali nismo ih iskoristili. Malu smušenost naše obrane iskorištavaju domaćini koji preko Vulete dolaze u vodstvo 1:0 već u 5.minuti. Nakon gola period igra kada smo bili konkretniji prema golu Runje ali nismo uspjeli do izjednačenja.

Nismo se predavali i nagrada dolazi iz prekida kada je Medak dobro izveo prekid i gol za 1:1! Ali pomoćnik diže zastavicu (kako je utakmica prenošena uživo može se vidjeti kako zaleđa nije bilo). Ali iz jedne odlične akcije dolazimo do izjednačenja sredinom poluvremena kada se Marušić samo naklonio i vratio stvari na početak.

Nakon toga dobro stojimo na terenu i stvaramo prilike ali onaj koji se sljedeći raduje je ipak Junak kada gotovo iz identične akcije dolaze u vodstvo 2:1 i s tim se rezultatom otišlo na poluvrijeme.

Drugi dio otvaramo prečkom – vratar Runje je samo pogledom mogao ispratiti udarac. Do izjednačenja smo došli u 77.minuti preko Bubala i kada smo pomislili da možemo do tri boda domaćin je poveo 3:2. Pokušali smo doći do boda ali na samo kraju smo primili i četvrti zgoditak opet našom greškom.

Sada se odlazi na prvenstvenu pauzu, a prvo kolo proljetnog dijela prvenstva otvaramo protiv Neretve u Metkoviću.

9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page