top of page

Juniori nezadrživo koračaju kroz ligu

Pravo su osvježenje naši juniori u ovogodišnjem prvenstvu 2.NL središte Split. Za vikend smo gostovali u Imotskom gdje smo pokazali raskoš talenta i visoko slavili. Naša kategorija trenera Marka Dragobratovića u 4 kola ima gol razliku 17:5 i dijeli prvo mjesto za NK Jadranom koji ima jednu utakmicu više.


#NKImotski vs #NKNeretvanac (0:3) 1:7 juniori

Od samog sučevog prvog zvižduka nametnili smo svoj ritam i polako pleli mrežu oko gola domaćina. Nije bilo golova sve do 30.minute susreta ali na jednu odličnu povratnu loptu sa naše desne strane natrčava danas jako raspoloženi Tutavac i na semaforu je 1:0! Do poluvremena još dva gola naših i to preko Marića koji je jako lijepo pogodio sa vrha 16. metara, a na listu strijelaca se upisao Kešina nako što ga je odlično uposlio Tutavac nakon što je presjekao jednu loptu na sredini terena.

Drugi dio i odmah povećanje vodstva ponovno strijelac Tutavac lijepo odmjerenim udarcem sa vrha šesnaesterca za 4:0. Sljedeći pogodak je djelo „seniora“ Bagavca koji upisuje prvijenac za juniore. Hat trick Tutavca se dogodio u 78.minuti, a u listu strijela se još jednom upisao za kraj Bagavac.

Čestitke našim juniorima uz želje da nastave isto ovako i u sljedećem kolu kada dočekujemo Župu na Podvornici.

#NKImotski vs #NKNeretvanac (0:1) 3:2 kadeti

Trupe trenera Mladena Pervana doživjele su gostujući poraz u susretu punom preokreta gdje smo na poluvremenu imali minimalno vodstvo od 1:0 golom Crnjca ali domaćin preokreće na 2:1 u samo 10 minuta drugoga dijela. Stvarni na početak vraća Jure Ereš ali ipak na kraju poraz 3:2. Nadamo se da će više sreće biti sljedeće kolo kada igramo protiv ekipe Župe na Podvornici. Momci, glavu gore!

Čestitamo i svim drugim kategorijama na dobrim igrama ovo kolo koje ćemo u budućnosti detaljnije pratiti kroz slike, golove, dodatne statistke i sve zanimljivosti uz našu Akademiju.




39 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page