top of page

„Kanta“ putuje na Podvornicu – KUP je naš

Danas smo na Lapadu ispisali povijest našega kluba gdje smo kao jedna od najmlađih momčadi ikada koja je osvojila kup Županije. Visokim rezultatom porazili smo županijskog ligaša NK Župu koja je svoj domaći susret igrala na Lapadu na zamjenskom terenu. Iako su domaćini poveli naša momčadska snaga i kvaliteta je presudila.


Sastav: Peric (v), Krešić, Stojcevic, Deak (c), Taslak (84. A.Bubalo), Bubalo(77. Čepo), Popić (73. Barišić), Mihaljević (61. Alonzo Peart), Zonjic, Bacic, Lukic (89. Kešina).


Klupa: Druzijanic (v), Alonzo Peart, Čepo, Barisic, Tutavac, Kesina, Bubalo


Trener: Goran Proleta


Prvi dio utakmice smo otvorili prilikom Bačića pa Popića i još jednom Bačića ali ostaje bez promjene rezultata. Domaćin također prijeti ali mreže miruju. Popić gađa stativu iz voleja u 30minuti susreta, a samo par trenutaka NK Župa vodi eurogolom sa velike udaljenosti. Pljesak i od naših navijača za stvarno lijep zgoditak. Nismo se pokolebali i u samo par minuta stižemo do poravnanja preko Mihaljevića i taj gol nam daje krila i stvaramo šanse, a mreža vratara Sarića se opet trese u 40.minuti kada nakon kornera pogađa Luka Bubalo. To je ujedno bio konačan rezultat poluvremena dostojnoga finala kupa Županije.


Drugi dio sve konce držimo u svojim „rukama“ i preko Bačića dižemo vodstvo na 3:1 i tu se osjeti veliki pad domaćina u igri i naša ekipa osjetila je priliku i vrlo brzo za dva gola napadača Lukića stiže na visokih 5:1! Trener Proleta je dap šansu u drugome poluvremenu svim mladićima sa klupe koji su mu vratili doličnom igrom i još jednim golom pred sam kraj susreta kada je strijelac bio Alonzo Peart. Konačan rezultat je postavio domaćin u zadnjim minutama 6:2.


Šlag na tortu je osvajanje ovoga trofeja u jednoj vrhunskoj sezoni naše momčadi i to bez ijedne mrlje sa puno treninga i rada, sa ekipom pred kojom je velika budućnost u nogometu jer naši su igrači pokazali koliko vrijede iz utakmicu u utakmicu. Bravo! Plješćemo i skidamo kapu od prvoga do zadnjega! Grad Opuzen i navijači su ponosni na ovu našu selekciju.


Proslava slijedi ali nema pun o vremena za odmor jer nas već za tri dana čeka novo iskušenje i novi izazovi u Biogradu u sklopu 3.HNL jug.
65 views0 comments

コメント


bottom of page