top of page

Kapetane, nek je sretan

Naš kapetan je „kapetanski“ proslavio ulazak u treće desetljeće gdje je na zadnjem treningu igrao Super kup DNŽ-a u utakmici gdje su zeleni pobijedili bijele na penale (*regularno vrijeme 4:4), a nakon zanimljivoga susreta obilato je počašćena ekipa večerom na obiteljskom imanju sportskoga direktora Majića. „Pomoćnik“ u organizaciji mu je bio Ivano Čepo koji je također imao razloga za slavlje.


Zaista je prava šteta što se ove godine nije igrao Super kup Županije, naravno razlog je jer je naša ekipa osvojila sve što se moglo osvojiti, a jedan od „glavni“ krivaca je naš kapetan Dino! Kapetanski je vukao sve poteze i primjerom na terenu i van njega pokazao sve moguće liderske manire. Gospodin!


Iako je Uprava pripremila oproštajno cvijeće, on se ukazao prvi dan na pripremama uz komentar „to triba dati Šukanu, a ne meni..“ i poveo još jednom našu momčad u novi ciklus 3. HNL jug uz osmijeh i dobacivanje nakon susreta sa juniorima HNK Hajduk Split „jači smo nego lani 30%...“. Jesmo kapetane naš, jer nas ti činiš jačima za tih 30% i hvala ti na tome. Hvala ti jer si naš, hvala ti jer si s nama, hvala što naše mladiće činiš boljima i vjerujemo da ćemo svi skupa ispuniti tvoju rođendansku želju, a to je prolaz u kup natjecanju pa da dočekamo prvoligaša na Podvornici što nam je prava prilika da Šukanu damo to cvijeće. Zaslužio je ;)


Živio nam 100 godina, kapetane naš!7 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page