top of page

Kući pjevajući! Tri boda su na kontu


Danas smo u sklopu 28.kola 3. HNL jug gostovali u Vodicama gdje su naši treneri izveli ponovno jednu od najmlađih momčadi ovogodišnje lige. Iako su gubili na poluvremenu uspjeli smo preokrenuti rezultat ponajviše Kpanu koji je ušavši u drugome dijelu za samo 5 minuta asistirao i postigao zgoditak, a tko zna koliko bi ih još zabio da nije izašao nakon samo 10 minuta koje je proveo u igri! Bravo Plavi!


#NKVodice vs #NKNeretvanac (1:0) 1:2 50’ Taslak, 52’ Kpan


Sastav: Katić, Lasić , Šimunić, Hubanić, Dumančić, Taslak, Barišić (46’Tutavac), Sesar, Čuljak, Miličević, Brajković (46’Kpan 55’ Mihaljević).


Klupa:Mustapić (v), Mihaljević, Kpan, Marić, Tutavac, Bagavac, Marić.


Vrlo mali broj gledatelja danas na Račicama koji su vidjeli jednu zanimljivu utakmicu, a krenulo je vrlo oprezno sa obje strane bez nekih prigoda. Jedan centaršut i nespretna intervencija naše obrane završila je autogolom i vodstvom domaćina 1:0 što je ujedno bio i rezultat prvoga dijela.


Drugi dio u igri su Kpan i Tutavac umjesto Barišića i Brajkovića što već nakon par minuta donosi dobar rezultat u vidu poravnanja kada je brzonogi Kpan odlično prošao i asistirao Taslaku za poravnanje rezultata. Naši su osjetili smušenost domaćina i samo par minuta kasnije vodimo 2:1! Strijelac odlični Kpan ali treba pohvaliti odličnu reakciju cijele momčadi. Nakon samo par minuta Kpan izlazi vani radi ozljede.


Do kraja su pokušavali i domaći do poravnanja i naši do još jednoga zgoditka ali obrane su bile na visokom nivou.


Čestitke našim igračima i trenerima na gostujućoj pobjedi što je odlična pozivnica za sljedeći domaći susret koji igramo sa NK Hrvacama u Opuzenu sljedeće kolo.

8 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page