top of page

Lakrdija iz prvoga dijela odlučila pobjednika na Borovištu


Naša momčad dala je danas sve od sebe gdje smo junački borili protiv visokoplasirane NK Zagore postigli dva zgoditka te primili dva ali smo opet izgubili jer je prilikom rezultata 0:0 na opće čuđenje naših igrača koji su opkolili suca utakmice i doslovno klečući molili da to ne radi, a on je na signalizaciju pomoćnika priznao nevidljivi gol domaćina koji je usmjerio utakmicu i direktno odlučio konačnoga pobjednika.Sastav: Blažević (v), Deak, Taslak, Krešić, Pandža, Šunjić, Kolobara, Vučković, Alyson, Popić, Batinović

Klupa:Bačić(v), Šuman, Kraljević, Andačić, Planinić, Blažević, Lovrić.

Trener: Ante Volarević

Kiša koja je danima padala i težak teren dočekao je Plave na gostovanju kod ekipa koja je jedna od najskupljih u ligi i koja se bori za sami vrh. Otvaranje utakmice sa dosta energije sa strane naše ekipe gdje smo zadavali domaćinu visokim izlaskom dosta problema u organizaciji napada.

Ključni trenutak prvoga dijela, a kasnije će se pokazati i utakmice dogodio se u 30.minuti kada Blažević nogom brani udarac Mrčele gdje se lopta odbija u polje i igra se nastavlja te NITI jedan igrač Zagore ne traži zgoditak ali sudac Znaor (Podbablje) držeći se za slušalicu signalizira pogodak na intervenciju pomoćnika Kukulja iz obližnjeg Imotskog. Naši doslovno kleče pred sucem i mole ga uvjeravajući da nije bilo gola, sudac se konzultira još jednom sa pomoćnikom i lopta je na centru, sramota.

Drugi dio preslika prvoga uz zgoditak u našega kapetana ali u krivu mrežu te povećanje na 3:0 prilikom udarca sa 18 metara Ivaniševića. Naši su pokazali karakter do kraja utakmice te su uveli utakmicu u malu neizvjesnost kada preko dva opravdano dosuđena penala smanjujemo preko Alysona na 3:2 ali da ne bi bilo previše stresa za 60 ak promrzlih gledatelja sudac odmah svira kraj.

Našima se nema šta zamjeriti na zalaganju i borbi ali moramo biti svjesni svi u klubu da se sljedeća utakmica na Podvornici jednostavno mora pobijediti kada nam stiže NK GOŠK KG.
71 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page