Mario Popić preuzeo početnike

Stigli smo i do kraja rekonstrukcije naše omladinske škole nogometa i posljednje pojačanje će biti mladi Mario Popić ujedno i naš prvotimac.


Student kineziologije i odličan vezni igrač i dite Neretvanca od samoga rođenja pokazao je interes za trenerskim poslom. Ujedno smo dobili još jedno domaće pojačanje u našoj Akademiji. Vjerujemo da će Mario odgovorno i temeljito raditi i donijeti novu dimenziju treninzima početnika koje je do sada trenirao legendarni Ante Ajduk Duka. Trener Duka ostaje u našem klubu i biti će zadužen za individualno treniranje svih generacija od početnika do seniora.


Voditelj Akademije Neven Majić:“ Naša mala zajednica jako je sretna jer se i Mario aktivirao u trenerskim vodama, a nije moglo bolje početi za njega je kreće od najmlađe selekcije. U posljednja dva mjeseca dva domaća trenera za dvije najmlađe kategorije u klubu. Dobar je to primjer jer nam Mihaljevićeva generacija u zadnjih dva mjeseca dobiva na brojnosti dječaka u Akademiji, također bi iskoristili priliku da pozovemo sve roditelje da upišu svoju djecu u NK Neretvanac pogotovo one najmlađe. Krenuti mogu i oni sa 5 godina pa na više – lijepo se zabavljamo, treniramo i napredujemo. To vam je danas NK Neretvanac na svim razinama. Svi su dobrodošli!“33 views0 comments

Recent Posts

See All

ANCONA OPUZEN

BIMAL OPUZEN

POLJOTEHNA

1.png
2.png
4.png
5.png
as zabac.png
3.png

„AKO MENE MLADA NESTANE NERETVANAC MAJKO OSTAJE“