top of page

Mario Popić preuzeo početnike

Stigli smo i do kraja rekonstrukcije naše omladinske škole nogometa i posljednje pojačanje će biti mladi Mario Popić ujedno i naš prvotimac.


Student kineziologije i odličan vezni igrač i dite Neretvanca od samoga rođenja pokazao je interes za trenerskim poslom. Ujedno smo dobili još jedno domaće pojačanje u našoj Akademiji. Vjerujemo da će Mario odgovorno i temeljito raditi i donijeti novu dimenziju treninzima početnika koje je do sada trenirao legendarni Ante Ajduk Duka. Trener Duka ostaje u našem klubu i biti će zadužen za individualno treniranje svih generacija od početnika do seniora.


Voditelj Akademije Neven Majić:“ Naša mala zajednica jako je sretna jer se i Mario aktivirao u trenerskim vodama, a nije moglo bolje početi za njega je kreće od najmlađe selekcije. U posljednja dva mjeseca dva domaća trenera za dvije najmlađe kategorije u klubu. Dobar je to primjer jer nam Mihaljevićeva generacija u zadnjih dva mjeseca dobiva na brojnosti dječaka u Akademiji, također bi iskoristili priliku da pozovemo sve roditelje da upišu svoju djecu u NK Neretvanac pogotovo one najmlađe. Krenuti mogu i oni sa 5 godina pa na više – lijepo se zabavljamo, treniramo i napredujemo. To vam je danas NK Neretvanac na svim razinama. Svi su dobrodošli!“60 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page