top of page

Mihaljević sa tri asistencije srušio Vodice!

#NKNeretvanac : #NKVodice 4:1 (2:0) 📷️Bubalo 25’, 39’ , 📷️ B. Proleta 49’, 📷️ Marušić 90

Sastav: Susac, Dzida, Brekalo, Grbesic, Proleta (67.min S.Marić), Jelavic, Medak, Mihaljević(72.min Babić), Simeunovic, N. Maric (Marušić), Bubalo ✔️

Klupa: Butigan, D.Deak, Babic, Marušić, S.Maric, M. Jelavic, Kvesić

Danas smo startali sa obranom bez kapetana Deaka i Čolaka, a zanimljivo da nam je obrana možda bila jedna od najmlađih u ligi. Redom golobradi mladići Džida (18), Proleta (18), Brekalo (17) dok je prosjek „kvario“ samo Grbešić.

Od samog početka susreta vidjelo se da će to biti jednosmjerna utakmica i da će se „radnja“ odvijati uglavnom pred gostujućim vratima.

Na prvi zgoditak se čekalo sve do 25.minute, a strijelac tko drugi nego Bubalo. Dominacija se nastavila kada povećavamo na 2:0, a strijelac ostaje isti. Prvo poluvrijeme smo imali čak 8 kornera i 11 udarac na vrata gostujućeg vratara Mihaljevića. Na pauzu se odlazi rezultatom 2:0.

Drugi dio nastavljamo u istome tempu i povećevamo na 3:0 , strijelac B. Proleta onako golgeterski- šmekerski za sigurno vodstvo. Asistencija kapetana Mihaljevića.

Gosti smanjuju na 3:1 ali priču završava Marušić golom pred sam kraj susreta.

Bravo za igrače i naše trenere, vrlo bitna pobjeda. Sa ova tri boda pobjegli smo fenjerašima iz Metkovića na velikih 9 bodova.

Sljedeće kolo smo gosti kod Junaka i gdje idemo otvorenoga garda.

7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page