top of page

Mladi Lasić na Podvornici

Suradnja sa našim sportskim partnerima iz Širokog Brijega se nastavlja i u 2022.godini gdje nam na kaljenje stiže mladi i nadareni obrambeni igrač Mate Lasić (19).


Naš trend dovođenja mladih igrača željni razvoja i kontinuiteta igara seniorskoga nogometa i dalje se nastavlja što će nam biti i perjanica u nastavku sezone. Mladoga Matu smo mogli vidjeti na susretu HNK Hajduk Split i NK Široki Brijeg u izravnom TV prijenosu gdje je odigrao 45 minuta ali i u jučerašnjem dvoboju Plave Makinje sa HŠK Zrinjski Mostar gdje je debitirao za našu mladu momčad.


Naš novi igrač izjavio je: „Drago mi je što sam došao u klub koji je afirmirao mnoge mlade igrača i gdje se radi zaista odličan posao. Ekipa je dobra i karakterna što je se moglo vidjeti u jučerašnjoj utakmici protiv HŠK Zrinjskog i vjerujem da će drugi dio polusezone biti jako uspješan.“


Jučerašnja obrana predvođena kapetanom Taslakom odlično je prihvatila Lasića i vjerujemo da smo na dobrom putu za još jednu dobru sezonu u nastavku prvenstva.


Mate, dobro nam došao!28 views0 comments

Comentários


bottom of page