top of page

Momčad trenera Volarevića odlično parirala Zadranima


Napokon smo dočekali nastavak trećeligaške karavane te smo na našoj Podvornici dočekali jednoga od prvih favorita za rang više – momčad NK Zadra i odigrali jedan vrlo zanimljiv dvoboj u kojemu su samo nedostajali pogoci da i publika bude zadovoljna.Sastav: Blažević (v), Deak, Taslak, Krešić, Pandža, Šunjic, Sesar, Alyson (82. Šetka) , Batinovic (57. Kraljević), Vučković, Popić (63. Franić)


Klupa: Bačić (v), Franić, Volarevic, Šetka, Kapovic, Planinic, Kraljevic.


Trener: Ante Volarevic


Plavi su vrlo odgovornom igrom od prve do posljednje minute zatvorili sve prilaze iskusnoj zadarskoj ekipi. Gosti dosta pojačani na odnosu na prvi dio prvenstva ali bez prave matne situacije na gol Blaževića i sa obranom na visokom nivou uz pomoć obvezne igre vezne linije u oba pravca. Iako nismo osvojili puni plijen – kapa do poda za današnju izvedbu cijeloj našoj ekipi.

Kada pogledamo posljednja 4 natjecateljska dvoboja ( NK Zadar, NK Jadran LP, NK Gusar Komin, NK Široki Brijeg) naša momčad samo je primila jedan zgoditak što je raritet ali elan za dalje da nastavimo istim putem.

Prvi dio vrlo izjednačen i prijetilo se uglavnom iz prekida, a najbolju šansu Zadrani imaju u 19.minuti ali su ostali malo „kratki“. Naša momčad ima lijepu šansu iz prekida u 41. ali Batinović preko gola. Dojam same utakmice prvoga dijela kvario je sudac sa neujednačenim kriterijem suđenja.

Drugi dio su i jedni i drugi čekali na pogreške ali one se nisu dogodile. Treba zabilježiti i debi za Plave mladoga Petra Šetke koji je s nama posljednjih 10 dana na treningu i koji nam stiže iz RNK Splita.

Sljedeći dvoboj ponovno u nedjelju na Podvornici kada ćemo dočekati Primorca iz Biograda.

Hvala publici koja nam je došla dati podršku na današnjem dvoboju.

Zadranima puno sreće u borbi za prvu poziciju i viši rang jer oni to s obzirom na veličinu grada Zadra to i zaslužuju.78 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page