top of page

Na Podvornici gostuje NK Zagora

Updated: Oct 30, 2021


Najmlađa momčad lige dočekuje jednu od najiskusniji ekipa i to nam jamči zanimljivu utakmicu koja će nam biti čak 4. utakmica u samo 13 dana ali više smo nego spremni i uz pomoć navijača ciljamo na nova tri boda.ž


Gosti su u prošlom kolu svladali na domaćem terenu posljednju ekipu na trećeligaškoj ljestvici NK Uraniu u utakmici kojom je suvereno dirigirao Drago Gabrić koji je ujedno i kolovođa momčadi NK Zagore. Najbolji strijelac im je također Gabrić sa 6 postignutih zgoditaka i imamo jasnu misiju – zaustaviti Garbića i već smo pola posla napravili. Ekipa Zagore igra jako dobro na svome terenu gdje su osvojili većinu bodova, a u gostima su postigli tek 2 zgoditka i u 5 kola osvojili tek bod. Ali u dobrom su ritmu jer nemaju poraza u posljednje tri utakmice u kojima su primili tek 1 gol. Ali tko pomisli da će biti lako - taj se vara.


Naša momčad nakon prošlog kola te dobrog prvog poluvremena u Hrvacama ali ipak poraza na kraju pripremala se za ovu utakmicu kao da nam je najbitnija u sezoni. Sportski direktor Neven Majić:“ Pred nama je utakmica 13.kola i ovo je susret koji nam može biti prekretnica za sezonu i maksimalno smo fokusirani na Zagoru koju jako cijenimo ali nama igra samo jedan znak – a to je pobjeda naše momčadi. Također naglasio bi da smo trenutno jedna od ekipa koja je odigrala najmanje utakmica na domaćem terenu, a usporedbi sa lanjskom ekipom u prosjeku smo još mlađi nego lani. Idemo se boriti u nedjelju gdje pozivamo navijače da nam daju veliku podršku sa tribina jer su jako potrebni ovoj momčadi. Mi to hoćemo i mi to možemo!“


Svi igrači su na raspolaganju za ovaj susret, a veseli i vijest da je kapetan Deak pred oporavkom dok je još uvijek out Miro Krešić. Susret će suditi Josip Zec sa pomoćnicima Kalinićem i Tarašom.


Najavljuje se lijepo i sunčano vrijeme i ovo je odlična prilika pogledati našu mladost u ranijem terminu nego inače jer zbog pomicanja sata susret igramo sa početkom u 14:00h.


Navijači, vidimo se na Podvornici!
47 views0 comments

Comments


bottom of page