top of page

Na Podvornici gostuje odlična NK Zagora

Samo su tri kola ostala do kraja 3.HNL jug, a već u subotu možemo saznati novoga prvaka ali držimo fige da se „odulji“ proglašenje najbolje momčadi ovogodišnjega prvenstva jer u subotu ćemo osim za Plave navijati i za RNK Split jer bi nas pobjeda „Crveni“ ostavila u igri za titulu, naravno uz uvjet da moramo svladati goste iz Unešića.


Gosti iz Unešića je jako iskusna ekipa koja ovompriljeće igra jako dobra nogomet te se nalazi u vrhu ljestvice sa 46 osvojenih bodova što im je donijelo 4.mjesto na ljestvici. Gledajući posljednjih par utakmica imaju 3 pobjede i jedan poraz. Posljednji naš sraz bio je na gostujućem terenu gdje smo ih svladali rezultatom 2:1. Najbolji igrač im je Drago Gabrić koji drži u svojim nogama konce igre našeg subotnjeg protivnika.


Naša momčad puna samopouzdanja dočekuje ovaj susret nakon pobjede u EL Clasicu i odlične igre. Naravno da bi bila prava šteta posustati sad kada smo došli do samoga kraja i gdje još imamo nade biti na tronu i to vrlo dobro zna naš strateg Goran Proleta koji će povesti našu ekipu u još jedan boj za prvo mjesto. Vjera u ovu našu mladu ekipu je beskonačna i adrenalin nam prolazi venama od pomisli kada bi nam se „poklopili“ rezultati 32.kola nakon kojih bi slijedilo gostovanje u Biogradu. Vjerojatno bi to bilo jedno od masovnijih gostovanja naših navijača u novijoj povijesti kluba….ali zec je još u šumi pa ćemo se ipak na trenutak zaustaviti iako nam nadu nitko ne može oduzeti.


Svi igrači su spremni i nemamo problema sa žutim kartonima tako da ćemo još jednu utakmicu u nizu dočekati maksimalno spremni. Fizička sprema je ovo proljeće došla do izražaja, a zasigurno dio „krivice“ pripada i našem kondicijskom treneru Branimiru Vučkoviću. To je ono što nas krasi – odlični treneri i mladi igrači sa puno treninga i rada koji na kraju dođe do izražaja, a jedino mjerilo je kao i uvijek prvenstvena ljestvica.


Utakmicu će suditi Marijo Jadrijević, a susret će početi u 17:00h. Sretno svima pa neka pobjedi bolja momčad.


Samo hrabro naši Veprovi!
47 views0 comments

Comments


bottom of page