top of page

Nadmoćna Plava Makinja i u 7.kolu za četvrtu pobjedu u nizu

Još jedan pobjeda Plavih koji su visoko porazili momčad HNK Zmaj Makarska rezultatom 3:0 na našoj Podvornici. Aktualni prvaci polako pokazuju svoju kvalitetu i bazu talenta i mladosti koja je i ove godine jako prisutna u našoj svlačionici.


#NKNeretvanac vs #NKZmaj 3:0 17’ 11m D.Deak, 54’ Topic , 77’ Popić


Danas su sklopu 7.kola 3.HNL jug dočekujemo ekipu iz Makarske HNK Zmaj


Sastav: Diego Amleida (v), Bosnjak, Deak (c), Mihaljević(57’ Popić) , Taslak, Sesar, Topic(75’ Čuljak), Bacic, Čepo (75’ Stojcevic) , Buljan, Valincic


Klupa: Katic (v), Šilic, Stojcevic, Popić, N.Čepo, Čuljak, Mustapic


Trener: Goran Proleta


Početno nadmudrivanje je trajalo sve do 16. Minute kada Valinčić sa svoje polovice odlično upošljava Bačića koji produžuje do Topića, a njegov ubačaj rukom zaustavlja Božić. Sudac pokazuje na najstrožu kaznu, a siguran izvođač je kapetan plavih Dino Deak za 1:0 koji je šutirao u golmanovu desnu stranu. U 38 minuti gosti su mogli poravnati ali Brazilac Diego na golu Plavih više nego vrhunski brani.


U 41.minuti Sesar je imao stopostotnu šansu ali šutira pored gola.


Trener Lalić nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi i drugi dio kreće sa tri izmjene ali osim početne živosti ništa konkretnije nisu mogli pored naše čvrste obrane. Igrala se 53. Minuta kad aje semafor pokazao na 2:0. Bačić je presjekao loptu nesigurnoj gostujućoj obrani te je proslijedio do Topića koji ulazi u gostujući šesnaesterac i sa sedam-osam metara matira Bartulića. U 77. opet je asistent Bačić koji prolazi po desnoj strani i upošljava Popića koji sam neometan sa desetak metara matira vratara gostiju za 3:0.U 90.minuti ponajbolji pojedinac Plavih Bačić imao je veliku prigodu ali vratar gostiju brani.


Iako danas nismo imali svježine i nismo igrali neku veliku utakmicu ipak smo ostvarili zavidni rezultat protiv momčadi iz Makarske. Zasluženi pljesak naših navijača za 4. pobjedu u nizu uz gol razliku 10:1 i puni samopouzdanja idemo u nedjelju u Split koji je visoko porazio NK Uraniu sa 5:0.




13 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page