[#najava] Drugi najbolji napad lige napada na Podvornici najbolju obranu lige!

Vrlo zanimljiv sraz i vrlo bitna utakmica pred Plavima gdje neugodna Zagora gostuje u nedjelju na Podvornicu sa početkom u 14:00h.

Gosti dobri i  iskusni stižu u Opuzen na krilima visoke pobjede od 3:0 protiv Zadra prošlo kolo i predvođeni Gabrićem bit će vrlo zahtjevan protivnik u nedjelju. U 11 kola 3.HNL jug primili su samo 10 golova što je podatak za pljesak!

Nama se vraćaju nakon suspenzija Simeunović i S. Marić i trener Proleta ima sve igrače na raspolaganju. Vrlo bitan podatak jer se očekuje teška utakmica s obzirom na najavljenu kišu i veliki obol će morati dati i igrači sa klupe. Ovaj tjedan se radilo uglavnom na pomoćnom terenu kako bi se glavni teren sačuvao za možda i najbitniju utakmicu ove polusezone sve u svrhu samo jednoga cilja – a to je POBJEDA.

Ovu utakmicu se dojam neće gledati i ne treba očekivati neku lepršavu igru nego isključivo borbu za svaku loptu od prve do posljednje minute i to je jednini način kako svladati goste. Ponoviti igru iz prvoga poluvremena protiv Kamena, i što manje griješiti i goste maknuti od naših 16 metara.

Publika nikada potrebnija – zato svi pravac Podvornica u nedjelju u 14h, a nakon utakmice još jedno zajedničko druženje igrača i navijača uz roštilj (besplatno).

Sudac utakmice Soldić.

25 views0 comments

Recent Posts

See All

ANCONA OPUZEN

BIMAL OPUZEN

POLJOTEHNA

1.png
2.png
4.png
5.png
as zabac.png
3.png

„AKO MENE MLADA NESTANE NERETVANAC MAJKO OSTAJE“