top of page

[#najava] Drugi najbolji napad lige napada na Podvornici najbolju obranu lige!

Vrlo zanimljiv sraz i vrlo bitna utakmica pred Plavima gdje neugodna Zagora gostuje u nedjelju na Podvornicu sa početkom u 14:00h.

Gosti dobri i  iskusni stižu u Opuzen na krilima visoke pobjede od 3:0 protiv Zadra prošlo kolo i predvođeni Gabrićem bit će vrlo zahtjevan protivnik u nedjelju. U 11 kola 3.HNL jug primili su samo 10 golova što je podatak za pljesak!

Nama se vraćaju nakon suspenzija Simeunović i S. Marić i trener Proleta ima sve igrače na raspolaganju. Vrlo bitan podatak jer se očekuje teška utakmica s obzirom na najavljenu kišu i veliki obol će morati dati i igrači sa klupe. Ovaj tjedan se radilo uglavnom na pomoćnom terenu kako bi se glavni teren sačuvao za možda i najbitniju utakmicu ove polusezone sve u svrhu samo jednoga cilja – a to je POBJEDA.

Ovu utakmicu se dojam neće gledati i ne treba očekivati neku lepršavu igru nego isključivo borbu za svaku loptu od prve do posljednje minute i to je jednini način kako svladati goste. Ponoviti igru iz prvoga poluvremena protiv Kamena, i što manje griješiti i goste maknuti od naših 16 metara.

Publika nikada potrebnija – zato svi pravac Podvornica u nedjelju u 14h, a nakon utakmice još jedno zajedničko druženje igrača i navijača uz roštilj (besplatno).

Sudac utakmice Soldić.

32 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page