top of page

NK Junak se revenširao Plavima za porez u prvome dijelu prvenstva


Sunčan i prohladan dan nas je dočekao na gostovanju kod momčadi NK Junaka ali nažalost iza nas je ostao visoki poraz gdje smo svladani rezultatom 4:0. Pokušavali smo ali protivnik je u ovome susretu bio bolji te mu čestitamo na pobjedi.


#NKJunak vs #NKNeretvanac (2:0) 4:0


Sastav: Katić(v), Lasić, Mihaljević (62min Barišić), Šimunić, Mustapić, Dumančić, Kpan, Sesar (62 Domgjonaj), Hubanić (82,im Čuljak), Miličević (45min Bagavac), Ravlija (88min Brajković).


Klupa: Dizdar (v), Deak, Domgjonaj, Čuljak, Barišić, Brajković, Bagavac.


Trener: Goran Proleta


Početak utakmice da je naslutio da se nismo stigli braniti u Sinj ali konkretniji domaćin vodio vrlo brzo golom iz 14.minute kada je bio precizan Vučković. Jandrek sredinom prvoga dijela povisuje na 2:0 što je ujedno bio rezultat prvoga dijela.


Početak nastavka pokušali smo sa par promjena u sastavu ali domaćin ponovno konkretniji i zabija još dva zgoditka s kojima nam nanosi najteži poraz u prvenstvu u ovoj natjecateljskoj sezoni. Čestitke domaćinu na pobjedi do nekih sljedećih sportskih susreta.


U jednoj fer utakmici izdvojili bi i jedno nepotrebno isključenje u domaćoj momčadi kada je trener domaćina Mirko Labrović ušao u teren u 75.minuti susreta i prigovarao sucu te zasluženo dobio crveni karton.


Naša ekipa pokušati će što prije zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se sljedećoj kada nam na Podvornicu stiže „davljenik“ NK Urania gdje ćemo tražiti nova tri boda. Ono što nam zasigurno nedostaje su pogoci i pravo je vrijeme da se naši napadači probude.
29 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page