top of page

NK Vodice dočekujemo u Makarskoj

Zanimljiv dvoboj je pred nama u 19. Kolu 3.HNL jug gdje ćemo radi suspenzije Podvornice dočekati NK Vodice u Makarskoj.


Nakon tvrde utakmice u Mravincima sa NK Sloga okrećemo se sljedećoj stanici koja nam donosi goste iz Vodica koji su u prošlom kolu pobijedili na domaćem terenu NK Uraniu rezultatom 2:1.


Gosti su pojačani ušli u nastavak prvenstva u želji da osiguraju ostanak u društvu najboljih trećeligaša, a jedna od glavnih uzdanica im je naš bivši igrač Nikola Marić koji je i prošlo i kolo prije toga bio strijelac jako važnih zgoditaka. Dobra su momčad na svim pozicijama i nemaju problema sa ozljedama niti suspenzijama igrača.


Plavi se pripremaju za utakmicu za koju nam se vraća naš bitan igrač Mihaljević s kojim ćemo dobiti na širini igračkog kadra što je velika vijest za naše navijače. Na ozljede se žale Bačić (zglob) i Čepo (list) ali vjerujemo da će stisnuti zube i biti dio ekipe u Makarskoj gdje ćemo tražiti pobjedu kako bi se zadržali visoko na ljestvici.


Kapetan Dino Deak: "Iza nas su dvije utakmice potpuno različitog karaktera sa dvije ekipe iz donjeg dijela ljestvice i moramo biti zadovoljni jer su to ujedno nekima od igrača bile prve seniorske minute ali i teška gostovanja. Ja kao kapetan sam im uvijek podrška na terenu i van terena - njihovo je samo da daju sve od sebe, a kada je tako dobar rezultat sigurno neće izostati. Vraća nam se Mihaljević što je jako bitno za ovu našu ekipu jer će nam donijeti mirnoću u najvažnijim trenucima, pogotovo u ofenzivnom smislu."


Sudac utakmice će biti Paško Mandić, a pomoćnici Miroslav Čalo i Sarić. Susret će početi u 15:00h.


Uprava kluba se zahvaljuje NK Zmaj Makarska na ustupanju domaćeg terena za odigravanje utakmice – veliko hvala !
69 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page