top of page

NK Vodice u nedjelju na Podvornici


U nedjelju nas očekuje druga utakmica ovaj tjedan ali i tjedan nakon jer će se igrati „duplo“ kolo i jako je bitno svaku sljedeću utakmicu shvatiti ozbiljno bez obzira na mjesto protivnika na ljestvici.

Osvrćući se na utakmicu od srijede gdje smo za samo 13 minuta drugoga dijela smo „okrenuli“ odličnu ekipu HV Posedarja u utakmici u kojoj smo bili bez kapetana Dina Deaka bez kojega ćemo biti i sljedećih par kola ali koga nema – bez njega se može i mora. Obrambeni igrači, i to redom golobradi mladići, Tvrtko Buljan i Karlo Taslak, odlično su odradili obrambene zadatke. Sredinom terena je dominirao naročito u drugome dijelu Ivano Čepo koji je na bilanci na završetku dvoboja imao dvije asistencije i zgoditak. Napadači su postigli i dva zgoditka što posebno može veseliti našega stratega Proletu koji je pogodio sa ubacivanjem mladoga Čuljka koji je postigao gol za vodstvo samo par minuta nakon ulaska. Veseli i veliko slavlje igrača nakon postignuti golova.

Nećemo zaboraviti da smo u toj utakmici imali i tri kapetana, našeg Maria Popić te nakon njega Antu Mihaljevića ali sam kraj utakmice je kapetanska traka dočekala Ivana Čepu.

Arhivirali smo i tu zaostalu utakmicu i okrećemo se NK Vodicama koje nam stižu u nedjelju na Podvornicu. Gosti su posljednju utakmicu pobijedili NK Uraniu rezultatom 1:0 i imali su više vremena za odmor te su se u međuvremenu igrački pojačali. Kakvu utakmicu očekivati? Naša širina momčadi i dosadašnji rezultati dozvoljavaju nam reći da smo u ovoj utakmici favoriti. Iako sa našom mladom momčadi je jako teško predviditi nešto unaprijed ali smo sigurni ako pristup bude kao u Mravincima i protiv HV Posedarja da ćemo pružiti jednu jako dobru utakmicu. Za bilo kakvo opuštanje u sutrašnjih 90.minuta dovesti će nas do problema.

Vodičani stižu bez kartoniranoga dvojca Prpića i Fuština ali bez obzira na to očekuje nas jedna jako zahtjevna utakmica.

U naš sastav se vraća Moris Valinčić koji je odradio kartone te se stavlja na raspolaganje našim trenerima. Do daljnjega smo bez Mire Krešića i Deaka.

Sudac utakmice će biti Mirko Odrljin, pomoćnici Miroslav Čalo i Ivan Kalinić. Delegat Vesna Budimir.31 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page