top of page

Odlična ekipa HV Posedarja stiže sutra na Podvornicu

Veliki izazov je pred našom mladom ekipom gdje nam na noge stiže prvoplasirana momčad iz Posedarja u susretu koji će se odigrati sutra sa početkom u 15:30h.

Gosti imaju jako dobar ritam i jedan pozitivni zanos kako na terenu tako i van njega i na krilima svega navedenoga pružaju jako dobre rezultate. Gostujuće pobjede nad NK Junak Sinj te NK Zadar govore da su momčad koja jednako dobro igra i kod kuće ali i u gostima. Obrana im je jako sigurna gdje su u 8 odigranih kola 3.HNL jug primili samo 4 zgoditka. Ne sumnjamo da nas čeka jedna vrlo uzbudljiva i nepredvidljiva utakmica.

Naša momčad nakon poraza od RNK Splita vrijedno je trenirala cijeli tjedan usprkos lošem vremenu i buri. Pred nama je jedna prava utakmica u smislu derbija i svi jedva čekaju sami početak kako bi se vratili u pozitivan ritam. Neće biti niti malo lako ali talenta imamo i uz dobar pristup već smo na pola puta do cilja.


Sportski direktor Plavih Neven Majić:“ Moramo biti odgovorni u igri i na teškom terenu pokušati se što prije prilagoditi na uvijete igre. Vjerujemo u ove naše momke iako nam je sa druge strane jedan od favorita za osvajanje prvoga mjesta ekipa Posedarja. Dati ćemo sve od sebe za još jednu domaću pobjedu i ostanak u gornjem dijelu tablice.“

Pozivamo naše navijače da nam daju podršku ali i sportskim prijateljima iz Posedarja želimo dobrodošlicu u Opuzen.


Sudac utakmice će biti Ante Terzić sa pomoćnicima Matej Pavić i Kristijan Kuduz.




24 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page