top of page

Odlična utakmica uz trijumf Plavih


Velika pobjeda plavih nakon propuštenog vodstva od 3:0 ali uz fenomenalog Bubala koji je danas postigao tri zgoditka uknjižili smo novu pobjedu.

Krenulo je odlično za nas i nesretna 13. minuta za goste kada Mihaljević pogađa za 1:0. Do poluvremena Bubalo se upisuje dva puta dva puta i to u razmaku od samo par minuta te se na odmor odlazi sa rezultatom od 3:0.

Nitko se tome nije mogao nadati u preokret ali drugi dio gosti su stisnuli svoje redove i vrlo brzo smanjili na 3:1, a iz jedanaesterca smanjuju na 3:2. Tada drama, igralo se otvoreno na obje strane i šta nije pošla nama za nogom iz par dobrih prilika to su uradili gosti koji zabijaju za 3:3 77.minuti.

Čvrst start nad Kvesićem (koji je završio krvav) donosi drugi žuti za jednoga gostujućega igrača, a naš igrač morao je napustiti igru.

Odličnu utakmicu odlučuje odlični Bubalo koji svoj treći pogodak postiže sa bijele točke za trijumf Plave Makinje.

Čestitke ekipi i trenerima!

#NKNeretvanac : #NKKamen 4:3 (3:0) Mihaljević 13min, Bubalo x3 37.min, 39.min, 89.min 11m

Sastav: Sušac, Deak (53.min Kvesić (77.min Medić), Grbešić, Proleta, Čolak, Medak, Jelavić, Bubalo, Mihaljević(57.N.Marić), Brekalo, Marušić

Klupa: Kozina, Puljić, Kvesić, Tutavac, N. Marić, Džidić, Medić.

Sljedeće kolo igramo domaću utakmicu sa Zagorom koja će biti odlična prilika da se domognemo sredine tablice najboljih trećeligaša samoga juga.

9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page