top of page

Opuzen večeras ne spava – sutra HV Posedarje na Podvornici!

Napetost u našem Mistu je dosegla vrhunac jer apsolutno ne postoji nitko tko ne priča o sutrašnjoj utakmici. Vrte se „filmovi“ zadnjih 4-5 kola kako smo uspjeli dostići Jadranaše na tablici i bodovno se poravnati. U našem neslužbenom klubu navijača (Crveni Patuljak) simpatizeri Plavi su glasali za najboljega igrača ovogodišnjeg izdanja i biti će zanimljivo kome će pripasti Vepar kao simbol časti.


Uprava kluba je 0/24h u klubu kako bi sve prošlo na najvišem mogućem nivou i prava je šteta što neće biti navijača na tribinama opuzenske Podvornice u ovoj povijesnoj utakmici u skoro 90 godina postojanja kluba. Potencijalna dupla kruna se smiješi ali pričekajmo još posljednjih devedeset minuta.


Gosti su u (po)najboljoj formi među trećeligašima te su u posljednih 9 utakmica samo jednom poraženi i imaju čak 8 pobjeda. Obrana im je jako, jako dobra i primili su tek dva gola u 5 posljednjih susreta. Kompaktna momčad predvođena iskusnom obranom koju jako dobro prati mlada Uprava. Pravo su osvježenje među trećeligašima. U finalu su i kupa Županije gdje će igrati sa NK Primorcem iz Biograda sljedeću srijedu. Definitivno su momčad za veliki respekt.


Naši mladići su trenirali ovaj tjedan u iščekivanju subote i bruseći formu na treninzima. Biti ćemo i oslabljeni jer nam kartone imaju Mihaljević i Bačić ali vjerujemo da bilo koji igrač koji će zauzeti njihovo mjesto da će dati 120% u ovoj utakmici. Povijest pišemo – vjerujemo u naše igrače i trenere koji će im znati prenijeti mirnoću koja je krasila našega trenera Proletu cijelu sezonu i koji je i dalje vrlo oprezan i smiruje euforiju:“ Da, istina treba nam samo bod ali ima se još igrati 90minuta. Utakmica u koju će nam stati cijela sezona, a ja vjerujem u svoje igrače koji su dobro radili ovaj tjedan. Ovisimo sami o sebi i to je ono što nam imponira jer smo tu isključivo stigli svojim radom cjelokupnoga tima trenera kojima smo okruženi. Sezona može biti na kraju balade fantastična i sve je na nam. Molim publiku da nam da vjetar u leđa i ako nam ne krene dobro jer su to sve vrlo mladi momci ali sa velikom željom da se dokažu da su najbolji igrači u 3.HNL jug.“


Sudac utakmice će biti gospodin Ante Sočo sa pomoćnicima Čalo i Pavlinović.


Posljednji puta ove godine Podvornica Opuzen 17:30h! Sretno i hrabro Plavi!
83 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page