top of page

Opuzenci vjeruju u pobjedu


Sutra u Opuzenu gostujue NK Sloga!

Nakon četri uzastopna poraza naša momčad pred Uskrs dočekuju NK Slogu.Nakon visokog poraza od Hrvastkoga Viteza trenera Opuzenaca Gorana Proletu može radovati da se u momčad vrača Kpan i Ante Mihaljević.

U posljednje četri utakmice gol razlika zasigurno ne može radovati trenera Opuzenaca(3:10),a u drugom dijelu sezone aktualni prvak je slavio u dvije utakmice(Uskok,Urania).

Uoči sutrasnjeg ogleda trener Opuzenaca ističe: ” Naravmo, nitko ne voli gubiti,pogotovo u nizu i kada momčad več četri utakmice ne zna za pobjedu.Nakon Posedarja imali smo dosta vremena cijeli tjedan za pripremu za današnju utakmicu i razgovor sa kompletnom momčadi.Vjerujem da danas protiv jedne dobre momčadi Sloge kompletna momčad da više od svoga maksimuma,od prve minute se moramo postaviti da mi budemo ti koji više žele pobjedu i nova tri boda. Svaku utakmicu imamo problema sa sastavom što ozljede te žuti kartoni.Ističem ako momčad da maksimum i ako budemo svih 90 minuta pokazali glad za pobjedu onda vjerujem da če tri boda napokon ostati na Podvornici”.

Utakmica se igra sutra sa početkom u 17:00h na Podvornici.
4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page