top of page

Otvorenim gardom u Unešić

Pred nama je vrlo zanimljiva utakmica 15.kola 3.hnl jug  gdje idemo na noge vrlo dobroj ekipi NK Zagore u goste. Na radost naših navijača susret će se prenositi na youtbe kanalu, bravo za domaćine.

NK Zagora nije slavila već u tri zadnja susreta, a u posljednjem su visoko poraženi na gostovanju kod Uranie rezultatom 4:0. Prvo ime momčadi je Drago Gabrić, odigrao je sve minute do sada te postigao sedam pogodaka. Glavne vedete su još vrlo dobri Luetić i Slugan, a upravo je Luetić uz Duku (vratara) najbolje pojačanje Zagore ove sezone. Za očekivati je veliki juriš domaćina od prve minute na vrata Šutala koji će kao i cijela naša obrana morati biti na visini zadatka.

Naša momčad nakon jako dobre igre u EL Clasicu protiv NK Neretve Metković i sigurne pobjede jedva čeka početak sutrašnje utakmice. Susret u kojem naša mlada momčad nema pritiska i nekih velikih očekivanja s obzirom da je NK Zagora jedan od favorita za osvajanje lige. Kada smo u takvoj situaciji pokazalo se već par puta na gostovanjima da odigramo jako dobro. Što se tiče izostanak neće biti Zonjića zbog kartona i Bubala (ozljeda) dok nam se u puni trenažni ciklus vratio mladi Stojčević.

Sudac utakmice će biti Ante Terzić sa početkom u 14:00h, a link za prijenos ćemo postaviti na našu facebook stranicu par minuta prije samoga početka.

Sretno Plava Makinjo!

4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page