top of page

Otvorenog garda pali na Stanovima sa bijele točke


Hrabru utakmicu odigrali su igrači trenera Gorana Prolete danas na gostovanju u Zadru ali na kraju ipak poraz golom iz jedanaesterca sredinom prvoga dijela našega bivšega igrača Ivana Čepe. Susret je obilježio i povratak kapetana Dina Deaka nakon duge pauze ušavši u igru u posljednjih deset minuta.

#HNKZadar vs #NKNeretvanac (1:0) 1:0

Sastav: Katić (v), Šimunić, Taslak (25 Bošnjak), Lasić, Mustapić, Dumančić, Kpan, Mihaljević, Čuljak, Domgjonaj, Hubanić.

Klupa: Dizdar (v), Bošnjak, Deak, Z. Marić, Barišić, Bagavac, M. Marić.

Trener: Goran Proleta

Prvi dio domaća momčad sa više posjeda i niz buru ali bez nekih osobitih prilika i naša obrana na čelu sa kapetanom Taslakom bez problema je izlazila na kraj sa napadačima domaćih. Probali smo udarcem glavom naših napadača ali za malo smo neprecizni bili u 11.minuti. Kasnije će se pokazati kako smo ključan detalj susreta imali u 25.minuti kada se ozljedio kapetan Taslak i dok smo bili na terenu sa igračem manje jedan ne tako snažni duel na našoj lijevoj strani na samom vrhu 16m sudac je okarakterizirao kao udarac za bijelu točku sa koje je naš bivši igrač Ivano Čepo pogodio te proslavio zgoditak. Nakon toga utakmica se primirila sve do posljednjih 5 minuta kada je moglo biti zgoditaka na obje strane – prvo smo mi imali dvije velike prilike ali Pinčićna mjestu pa nakon toga Zadrani ali Katić vrlo siguran.

U samom početku drugoga dijela vidjelo se da smo ušli u utakmicu puno odlučnije od igrača trenera Terkeša i imamo veliku prigodu preko Čuljka ali fenomenalno brani Pinčić. Dominirali smo ali nedostajalo je mirnoće u završnici ili u zadnjem pasu. Igralo se otvoreno zadnjih 15 minuta susreta gdje smo mi mogli do poravnanja ali i domaćin do novoga zgoditka. U 85.minuti se ozljedio i Patrik Bošnjak kojem kao i Taslaku želimo što brži oporavak.

Mi se okrećemo sljedećoj utakmici koju igramo u srijedu u Pločama kada se sastajemo sa NK Jadran Lp u 15:00h.



29 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page