top of page

Ozbiljnim pristupom i sa 8 različitih strijelaca u finalu kupa

Danas smo gostovali u Kominu kod momčadi NK Gusara u sklopu polufinala kupa Doline Neretve i visokom pobjedom naša mlada momčad ušla je u finale gdje će snage odmjeriti u neretvanskom EL Clasicu sa NK Neretva Metković.


[FT] #NKGusar vs #NKNeretvanc (0.4) 0:8 14’ Lukić/ 26’ Taslak / 33’ Deak / 35’ Jelavić/ 55’ Tutavac /66’ Popić/ 75’ Kešina/ 88’min Bačić


Sastav: Peric (v), Dzidic, Deak (C) , Taslak , Krešić, Jelavic , Čepo, Zonjic, Tutavac, Mihaljević (46, Popić) , Lukic .


Klupa: Kvesic, Bacic , Popić, Stojcevic, Bubalo, Kesina, A. Bubalo.


Trener: Goran Proleta


Odmah se u startu vidjelo da smo jako ozbiljno i sa puno odgovornošću ušli u susret i samo se čekalo na naš prvi zgoditak, a taj se detalj dogodio u 14.minuti susreta kada Lukić pogađa za 1:0 naše momčadi. Lukiću je to 5.zgoditak vrataru mreže Kominjana u 2021.godini. Na 2:0 pogađa mladi Taslak nakon kornera i asistencije danas ponovno odličnog Ivana Čepe. Treći zgoditak je bio sličan drugome gdje je ponovno nakon kornera i asistencije Čepe pa gol, a samo je strijelac bio Deak. Ubrzo je i 4:0, a zabio je Jelavić nakon asistencije Tutavca. Do kraja poluvremena nije bilo više promjena rezultata.


Drugi dio trener Proleta ostavlja na zasluženom odmoru Mihaljevića i Lukića, a u igru ulaze Popić i Bačić koji se također upisuju u listu asistenata i u strijelce. Valja spomenuti kako se i Tutavac upisao kao i mladi Kešina. Sve u svemu odlična predstava naše ekipe koja je nadigrala domaćina u svim segmentima nogometne igre.


Hvala NK Gusar Komin na fer igri i sretno u nastavku prvenstva do nekih sljedećih sportski susreta.


Rezultati utakmica kup natjecanja DNŽ:

Metković: Neretva - Jadran LP 2:2 (4:2 - 11m)

Dubravka: Sokol - GOŠK-Dubrovnik 1919 1:1 (4:3 - 11m)

Dubrovnik: Župa dubrovačka - Croatia 1:0

Smokvica: Jadran Smokvica - BŠK Zmaj 0:0 (5:6 - 11m)


Naša momčad se već okrenula u pripreme za utakmicu sa NK Uskok Klis s kojima igramo u 20.kolu 3HNL jug na našem terenu u sljedeću subotu na Podvornici.
32 views0 comments

Comments


bottom of page