top of page

Plava Makinja protutnjala Otokom!

NKOSK vs NKNeretvanac 1:4 (0:2) Marušić 38.min, 44.min 11m, Popić 49.min, 89.min

Odlična partija naših mladića gdje su u svim dijelovima nogometne igre nadigrali domaćina NK Osk-a. Pregšt lijepih poteza, spektakularnih golova i dobrih obrana našega vratara donio nam je velika tri boda u 9.kolu 3.HNL jug.

Sastav: Šutalo, Krešić, Deak( C ), Taslak, Herceg, Popić (88. Bruno Alves), Kotetski (46.Kordić), Stojčević, Mihaljević (86. Bubalo), Marušić (88.Jelavić), Lukić (86. Tutavac).

Klupa: Dropuljić, Jelavić, Kešina, Kordić, Bruno Alves, Bubalo,Tutavac.

Prvi dio očekivano je počeo presingom domaćina na naša vrata ali bez problema smo se oduprijeli napadima i uspostavili terensku nadmoć. Trudio se NK Osk ali mi smo bili ti koji su zagospodarili terenom i sve do 38. minute je stajalo na semaforu 0:0 i onda sa naših 25 metara Krešić odlično iznosi loptu sve do centra do Mihaljevića koji majstorski podvaljuje do našega napadača Lukići koji to lijepo gradi i vara svoga čuvara te upošljava danas raspoloženoga Marušića koji zabija za 1:0!

Tu se osjetila nesigurnost domaćina u igri što koristimo u 44.minuti – točnije kada smo se izborili za jedan korner iz kojega Popić i Mihaljević izigravaju domaće obrambene igrače i ruše našega dokapetana Antu za penal čist kao suza. Izvođač Marušić koji ostavlja golmana bez ikakvih šansi i na odmor odlazimo sa 2:0 – potpuno zasluženo.

Drugi dio NK Osk se trudio ugroziti Šutala ali naš vratar je sa velikom sigurnošću izlazio na kraj sa svim pokušajima.

Igrala se 49.minuta kada je loptu za izvođenje kornera uzeo mladi Mario Popić i direktno iz kornera pogodio (uz pomoć domaće obrane) za veliki 3:0 Plavih. Strašan gol!

Domaćin rezultat smanjuje na 1:3 gdje je domaći igrač Bašić para mrežu naših. Nakon gola duge lopte na naše stopere ali lako smo izlazili na kraj sa tim napadima.

Igrala se 86.minuta kada je danas jako raspoloženi Marušić nakon još jednoga bijega iznudio korner za naše i loptu uzima – Mario Popić. Centaršut jak i silovit na drugu stativu i ovoga bez pomoći domaće obrane direktno iz kornera para mrežu vratara Cvrlje koji će ga sanjati večeras! STRAŠAN gol! Bravo Mario!

Čestitke našim trenerima i igračima na odličnoj igri i visokoj pobjedi! Bravo za zalaganje i čvrstu igru, bravo za veliko htjenje i borbu za svaku loptu i bravo za trku i u 93.minuti! Također i vrlo bitna napomena da smo i danas na terenu imali 9 mladih igrača ispod godina.

Ova pobjeda je najbolji poziv za našu vjernu publiku za srijedu na Podvornicu kada dočekujemo BŠK Zmaj iz Blata u zaostaloj utakmici.
10 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page