top of page

Plava Makinja sutra gostuje kod NK Osk-a

Još samo dva kola su do kraja prvoga dijela prvenstva i sljedeće – sutrašnje kolo nam donosi gostujuću utakmicu sa OSK-om u utakmici gdje nam se vraćaju Buljan i Bačić koji su odradili suspenzije te Sesar. Dobre vijesti za našu momčad koja će dati sve od sebe kako bi se sa još jednoga gostovanja vratila neporažena.

Naši domaćini ne stoje previše dobro na ljestvici i promijenili su trenere gdje im je za kormilo stigao Dalibor Filipović (47) te će tražiti način da nam što prije postignu zgoditak jer im „gori“ pod nogama s obzirom na dosadašnje rezultate. Najbolji igrači i strijelci su im Bašić (8 golova) i Tadić (5 golova) dok im je u dosadašnjim utakmicama problem najviše bila obrana jer su do sada primili 38 golova što je najviše u ligi.

Naša momčad vrijedno je trenirala i pripremala se za ovaj susret gdje su nam očekivanja velika ali smo čvrsto na zemlji jer znamo nepredvidivost 3. lige i bez obzira na stanje na ljestvici ipak ulogu favorita prepuštamo domaćinu. I dalje zbog ozljede neće biti Krešića dok je upitan oporavljenik Dino Deak. Ali vjerujemo da kome god naš strateg da priliku da ćemo na terenu biti pravi jer smo ove godine na gostovanjima među top 3 ekipe po bodovnom učinku.

Susret će suditi Zvonimir Sinovčić, a utakmicu ćemo moći pratiti putem youtube kanala sa početkom u 13:30h.

Sretno i hrabro Plavi!



52 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page