top of page

Plava Makinja u derbiju kola dočekuju NK Jadran Lp


Sutra je pred nama posljednja utakmica prvoga dijela prvenstva gdje ćemo u sklopu 17. ola 3.HNL jug odigrati domaću utakmicu sa momčadi iz Ploča. U ovoj utakmici biti će dozvoljen ulaz na stadion isključivo uz Covid potvrde.


Naši sutrašnji gosti trenutno su na prvome mjestu i u dobroj su seriji rezultata, a prije svega to je jedna momčad puna iskustva predvođena našim bivšim trenerom Oršulićem. Imaju čvrstu obranu i vrlo raspoložene napadače koji su u posljednjih 5 susreta tresli mrežu protivnika čak 16 puta.


Naša momčad je ekipa koja je odigrala najmanji broj domaćih utakmica ove sezone (7) ali priključak sa vrhom držimo i druga momčad na tablici „bježi“ nam 4 boda što je još jedan veliki uspjeh i ove godine za mlade momke trenera Gorana Proleta koji izvlači maksimum iz igrača. Prosjek momčadi nam se vrti oko 19 i nešto sitno godina ali to za ovakve utakmice i ovakve karakterne igrače neće biti problem već samo adut za motiv više kako svladati prvoplasiranu ekipu. Bilo bi jako lijepo trijumfom završiti odličnu polusezonu i za to će nam trebati i vjetar u leđa naših navijača i davanje svakoga igrača maksimalno na terenu ali kako god da završi naša momčad zaslužuje ogroman pljesak na čelu sa trenerom Proletom za sve napravljeno od prvoga kola pa sve do sada!

Idemo dati sve od sebe sutra u 13:30h kada počinje susret kojega će suditi Ante Jurić.
52 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page