top of page

Plavi dominirali i pred kraj stigli do boda

Utakmica u kojoj su NK Hrvace ušle sa prvoga mjesta na ljestvici i slovili kao blagi favoriti prije samoga početka na terenu je bila to sasvim druga priča. Velika dominacija naših mladića gdje smo ponovno odigrali utakmicu sa 10 igrača „ispod“ godina.

Sastav: Šutalo (v), Deak (c), Taslak, Džidić (68. Krešić), Herceg, Čolak, Popić, Mihaljević, Lukić (89. Sršen), Marušić (89. Jelavić), Kordić (60. Tutavac).

Klupa: Dropuljić, Sršen, Jelavić, Moro, Krešić, Bubalo, Tutavac.

Trener:Goran Proleta

Prvi dio pripao je u svim segmentima nogometne igre našoj momčadi osim u rezultatu gdje su gosti iz Hrvaca bili s(p)retniji i golom Plavše vode 1:0, a igrala se 28. minuta.

Nakon toga dosta čvrsta igra na terenu uz 6 kornera naših ali nismo do poluvremena uspjeli postići zgoditak. Najveću prigodu je imao Marušić.

Drugi dio sličan prvome ali na pogodak smo čekali sve do 89.minute kada mladoga Tutavca ruši jedan od gostujućih obrambenih igrača i sudac pokazuje na bijelu točku gdje je siguran naš kapetan Deak.

Podjela bodova na kraju susreta u kojem je borbenost naših bila na visokom nivou i bez obzira što nismo stigli do pobjede bravo za naše prvotimce i trenere.

Sljedeći susret igramo u gostima protiv NK Oska na gostujućem terenu.

16 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page