top of page

Plavi na -5 ali i uz dobar raspored i utakmicu manje od Jadran Lp

Updated: May 24, 2021

Borba za titulu se nastavlja iako gledajući tablicu momčad iz Ploča nam bježi 5 bodova ali svi skupa vjerujemo da je to dostižno jer imamo i utakmicu manje.


Gledajući naš raspored do kraja gdje igramo na Podvornici protiv NK Zagore i NK HV Posedarje, a u goste idemo Primorcu Biograd u igri nam je za titulu isključivo tri pobjede i nadati se da RNK Split može pobijediti kod kuće NK Jadrana. Bilo bi zbilja zanimljivo kada bi „Crveni“ slavili sljedeće kolo, a mi „tukli“ NK Zagoru. Zanimljivost i razne kalkulacije uvijek daje dodatnu draž prvenstvu u kojemu ćemo se boriti svim snagama do samoga kraja u sezoni koja je ispunila sva očekivanja.


Sportski direktor Neven Majić osvrnuo se na utakmicu u Metkoviću te najavio što nas ve očekuje u ovome tjednu: "Mogu samo čestitati igračima i našem stručnom stožeru na čelu sa trenerom Proletom. Mislim da smo zasluženo uzeli tri boda, iskreno od Neretve sam više očekivao, ali isto tako znam da im nije lako bilo igrati zbog pritiska rezultata, dok smo mi neopterećeni ušli u utakmicu.

Mi smo opet pokazali da se sa mladim igračima može praviti rezultat, pogotovo kad imate iskusne igrače poput Deaka, Mihaljevića, Bubala i Zonjića koji su im ogromna podrška.

Ono šta me veseli je ta sinergiji između igrača, te se osjeti zajedništvo između nas iz uprave, igrača i navijača.

Nas sada čeka dvoboj protiv odlične ekipe iz Unešića, koju ćemo dobro analizirati, te vjerujem u još jednu predstavu naših momaka.

Iza Zagore nas čeka finalni dvoboj kup utakmice protiv NK Župa Dubrovačka, te bi nam osvajanje istog bila najveća nagrada za ovu odličnu sezonu."- zadovoljno će Majić.


Ukoliko budemo u mogućnosti osvojiti prvenstvo zasigurno ćemo ući u anale kao daleko najmlađa momčad kojoj je to uspjelo. Snage imamo i dobro igramo, voljni moment je na vrhuncu posebice nakon slavlja u Metkoviću ali trebati će nam malo i one sportske sreće.




30 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page