top of page

Plavi na Lukićev pogon napadaju prvo mjesto

Danas smo u sklopu 26.kola 3.HNL jug ugostili momčad NK OSK Otok u susretu koji je bio ješ jedna odlična predstava naše mlade momčadi sa mnoštvom domaćih igrača i sa 10 igrača ispod godina.


Lijepo je ove godine biti navijač Plavi jer gledajući ljestvicu možemo biti ponosni na ovu ekipu!


#NKNeretvanac vs #NKOSK (2:1) 4:1 Alonzo Peart, Daniel Lukić x3/Tadić

Sastav: Peric (v), Krešić, Džidić, Deak (c), Taslak, Zonjic (53. Stojčević), Bubalo ( Jelavić), Čepo, Lukić, Mihaljević (Kešina), Alonzo Peart (Tutavac) 👍


Klupa: Druzijanic, Bubalo, Tutavac, Kvesic, Kešina, Jelavic, Stojcevic. 👍

Trener: Goran Proleta


Prvi dio smo otvorili na najbolji mogući način i već iz jedne od prvih akcija stigli do ranoga vodstva, a za to je bio zaslužan mladi Alonzo Peart koji je odlično probio po boku i lijepo zabio za slavlje naše momčadi. Par minuta nakon toga im ali smo šansu preko Mihaljevića sa nekih 7-8 metara ali gosti nekako izbacuju sa gol linije. Nakon toga gosti se bude i pokušavaju ali mi smo bili ti koji su zabili i to preko Lukića. Igrala se 28.minuta kada je akciju započeo Alonzo Peart koji lijepo dodaje za Nevena Zonjića koji idealno upošljava našega napadača Lukića koji glavom zabija za 2:0. Nakon gola držimo sve pod kontrolom sve do 33.minute kada je dosuđen slobodan udarac za goste koji jako lijepo zabijaju za smanjenje rezultata 2:1 što je bio i konačan rezultat poluvremena.


Drugi dio bez izmjena u našoj momčadi što je bio znak da je strateg Proleta bio zadovoljan viđenim iz prvoga dijela. Igrala se 62.minuta kada je naš obrambeni igrač Džidić napravio dar-mar u po lijevom gostujućem boku i prošao nekih 40 metara te idealno uposlio Lukića koji lob udarcem matira vratara Markulina. Veliko oduševljenje na zgradama, iza škole i na pomoćnom sa umjetnom.


Plavima je treći kol dao vjetar u leđa i zagospodarili smo cijelim terenom, a 4.gol je „visio“ u zraku! Nije sa dugo čekalo i svojim 3.zgoditkom Lukić je promijenio stanje na semaforu na 4:1. Uposlio ga je Bubalo, a naš golgeter varkom se riješio čuvara te proparao mrežu nemoćnoga Markulina. Potpuno zasluženo, a ne pamtimo u novije vrijeme kada je netko dao hat trick u Plavome dresu na Podvornici – bravo za Daniela!


Do kraja susreta nije bilo pogodaka ali bilo je dosta šansi, a trener Proleta iskoristio je sve zamjene kako bi što više igrača osjetilo trećeligaške minute.


Veliko bravo za našu ekipu, za igrače i trenere! Odličan meč je iza nas, a mi jedva čekamo sljedeći susret kako bi se radovali novim dobrim igrama naše momčadi.


Hvala gostima iz Otoka na fer igri i ponašanju sve do nekih sljedećih sportski susreta



49 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page