top of page

Plavi na noge glavnom favoritu za naslov prvaka


Prvo kolo nam donosi gostovanje u Zadru kod istoimenog domaćina koji ne krije ambicije i koji želi titulu naslova prvaka.


Naša momčad ponovno mlada i željna dokazivanja uz mnoštvo debitanata u ekipi ali uz povratnike Krešića i Deaka nakon ozljeda što će nam dati sigurnost na terenu. Uz uvijek odličan teren u Zadru sutrašnji domaćin će biti veliki izazov za našu momčad koja se neće sigurno braniti. Van stroja je još uvijek Taslak koji je zaliječio ozljedu ali neće biti spreman.


NK Zadar je i mao također veliku rošadu u momčadi kojima su stigli Ivan Čurjurić (Valletta), Domagoj Muić (Sesvete), Kristijan Jurić (Solin), Hrvoje Rončević (Hrvace), Luka Viduka (Hrvatski dragovoljac), Mate Stojanov (Primorac), Luka Burčul (Crikvenica), Božo Ricov (Rijeka) te će i njima ovo biti veliki ispit.


Susret redovito domaćin prenosi na svome youtbe kanalu koji će biti dostupan i na našim facebook stranicama par minuta prije samoga susreta.


Susret će početi u 17:00h, a promijenjen je sudac utakmice umjesto prvoizabranoga Matea Budića susret će suditi Mirko Odrljin.
49 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page