top of page

Plavi neporaženi i nakon Mravinaca

Danas smo igrali utakmicu 18. kolo 3.hnl jug Mravincima kod HNK Sloga na odličnom terenu našega domaćina ali još uvijek bez prisustva gledatelja. Ovo je drugo gostovanje u 2021. za redom gdje se kući vraćamo neporaženi. Na današnjoj utakmici ponovno smo imali mnoštvo mladih igrača ispod godina (11) na što smo posebno ponosni.


NKSlogaMravince vs NKNeretvanac 0:0


Sastav: Perić(v), Džidić, Deak (C), Taslak (90. Jelavić), Krešić, Bubalo, Zonjić, Popić (72. Alonzo Peart), Lukić, Čepo(64. Stojčević) i Bačić (64.min Tutavac).

Klupa: Kvesić, Alonzo, Kešina, Jelavić, Tutavac, Stojčević i Bubalo.


Trener: Goran Proleta


Na samom početku utakmice bilo je vidljivo da vjetar (bura) neće biti saveznik igračima na današnjem susretu i uvelike je otežavala igru. Domaćin je otvorio ovaj dvoboj visokim presingom i igrao „niz“ vjetar ali osim iz prekida nisu opasnije prijetili našem mladom golmanu Periću. Imali smo lijepu šansu kada je kombinirao Lukić ali ostalo je 0:0. Do kraja poluvremena obje ekipe su bile oprezne u obrani i nije bilo promjene rezultata.


Drugi dio smo ušli bez promjena u sastavu ali igra slična kao u prvome dijelu – tvrdo, vjetrovito i neizvjesno. Probao je naš trener promjenama zaprijetiti domaćinima kada su ušli mladi Tutavac i Stojčević ali do promjene rezultata nije došlo.


Čestitke našoj momčadi i našim trenerima na osvojenom bodu. Sljedeći „domaći“ susret igramo na neutralnom terenu (Makarska) sa NK Vodicama i za tu utakmicu nam se vraća Mihaljević što je jako dobra vijest za naše navijače.


Današnjim bodom ostali smo visoko 4. plasirani na ljestvici sa 29 bodova i sa samo tri boda zaostataka za vodećim NK Jadran LP.


Hvala našim domaćinima na fer igri i sretno im u nastavku prvenstva do nekih sljedećih sportskih susreta.
45 views0 comments

Comments


bottom of page